Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Έξι ανανεώσεις και δύο επιστροφές

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Παναγιώτη Ζούνη.
Οι Καλυθενοί διατήρησαν στις τάξεις τους έξι ποδοσφαιριστές που υπάρχοντος ρόστερ, ο λόγος για τους Θεοχαρόπουλο, Διακουράκη, Πέπα, Στελλά, Ροδίτη και Τερζίου, ενώ στον Απόλλωνα επέστρεψαν ακόμα δύο αθλητές, πρόκειται για τους Χατζηνικόλα και Μιχαλά.
Τις έξι ανανεώσεις και τις δύο επιστροφές, επισημοποίησαν οι «κυανοκίτρινοι» με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Θεοχαρόπουλο και για την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες!
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Διακουράκη για 4η συνεχόμενη χρονιά, ένα παιδί το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο της ομάδας μας! Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!
Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Όργκεστ Πέπα και για την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες!
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Στελλά και για την επόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες!
Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλμπάν Τερζίου. Του ευχόμαστε υγεία πάνω από λα και πολλές επιτυχίες!
Από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και από εκεί στην καθιέρωση κάτω από τα δοκάρια, ο “φύλακας” Άγγελος της ομάδας μας ! Ο λόγος για τον Άγγελο Ροδίτη ο οποίος ανανέωσε και θα είναι μαζί μας και την επόμενη χρονιά. Άγγελε σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες!
Με χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή δύο δικών μας παιδιών στην ομάδα , ο λόγος για τον τερματοφύλακα Σάββα Χατζηνικόλα ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Φαληρακίου όντας βασικός όλη την χρονιά και για τον αμυντικό Διαμαντή Μιχαλά ο οποίος απουσίαζε από το νησί λόγω σπουδών. Παιδιά καλός ήρθατε πίσω στην οικογένεια του Απόλλωνα, σας ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου