Αθλητικά

Α’ Κατηγορία: Κυριακή το ντέρμπι

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΔ το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται σε τρεις δόσεις, μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα.
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Απόλλωνα Καλυθιών και τον πρωτοπόρο Α.Ο. Πυλίου θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13:30 στο γήπεδο Καλυθιών με παρατηρητή αγώνα τον Ηλία Βασιλαράκη.
Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι με το παιχνίδι της Δόξας Καρδάμαινας με τον Άρη Αρχαγγέλου, ενώ την ίδια ημέρα στις 16:00 ο Διαγόρας Βατίου θα υποδεχθεί τον Φοίβο Κρεμαστής, η ΑΕΡΑ τον Ποσειδώνα Καρπάθου, ο Ηρακλής Μαριτσών τον Κλεάνθη Παραδεισίου και η Α.Ε. Κατταβιάς τον Κλεόβουλο Λίνδου.
Την Κυριακή στις 13:45 ο Αστέρας Παστίδας θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Κως, με την 5η αγωνιστική να ολοκληρώνεται την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου με το παιχνίδι της Α.Ε. Λέρου με τον Διγενή Κοσκινού που θα ξεκινήσει στις 11:45 το πρωί στο γήπεδο Λακκίου.
Να σημειώσουμε ότι οι αναμετρήσεις Ηρακλής Μαριτσών- Κλεάνθης και Αστέρας Παστίδας- Α.Ε. Κως θα γίνουν στο γήπεδο Κρεμαστής καθώς οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
5η αγωνιστική
Σάββατο

• Καρδάμαινα 12:00
Δόξα Καρδάμαινας- Άρης Αρχαγγέλου
Παρ. αγώνα: Φωταράς
• Βατί 4:00μ.μ.
Διαγόρας Βατίου- Φοίβος Κρεμαστής
Παρ. αγώνα: Θωμάς
• Αφάντου 4:00μ.μ.
ΑΕΡΑ- Ποσειδώνας Καρπάθου
Παρ. αγώνα: Φραντζής
• Κρεμαστή 4:00μ.μ.
Ηρακλής Μαριτσών- Κλεάνθης Παραδεισίου
Παρ. αγώνα: Στεργάκης
• Ε.Α.Κ. 4:00μ.μ.
Α.Ε. Κατταβιάς- Κλεόβουλος Λίνδου
Παρ. αγώνα: Ζωάννου
Κυριακή
• Καλυθιές 1:30μ.μ.
Απόλλωνας Καλυθιών- Α.Ο. Πυλίου
Παρ. αγώνα: Βασιλαράκης
• Κρεμαστή 1:45μ.μ.
Αστέρας Παστίδας- Α.Ε. Κως
Παρ. αγώνα: Περάκης
Δευτέρα 14/10
• Λακκί 11:45π.μ.
Α.Ε. Λέρου- Διγενής Κοσκινού
Παρ. αγώνα: Καζάνης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου