Αθλητικά

Με Σπανού τα προπονητικά σεμινάρια της Εθνικής

Με τη συμμετοχή 23 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε το 1ο προπονητικό σεμινάριο του Προγράμματος Εθνικών Ομάδων με τον κ. Αντώνη Πετρή, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, τον προηγούμενο μήνα.
Η συγκεκριμένη λίστα αθλητών διαμορφώθηκε μετά από επιλογή του Συμβούλου Εθνικών Oμάδων και σύμφωνα με τις επιβεβαιώσεις συμμετοχής ή μη των επιλεγέντων αθλητών και σε αυτή βρίσκεται και η Ροδίτισσα Ειρήνη Σπανού.

1 SCHUT HELEN
2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
3 ΒΟΓΔΑΝΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
4 ΔΑΡΕΜΑ ΑΡΙΑΝΝΑ
5 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ
6 ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ
7 ΖΟΛΩΤΑ-ΓΙΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
8 ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
9 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΣ
10 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΑ
11 ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
12 ΜΑΓΙΟ-ΒΑΤΙΔΗ ΑΝΝΙ
13 ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΝΙΚΟΛΙΝΑ
14 ΜΑΡΤΙΝΗ ΜΟΝΙΚΑ
15 ΜΠΑΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
16 ΜΠΕΣΔΕΜΙΩΤΗ-ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
17 ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΑΜΑΡΙΛΛΥΣ
18 ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
19 ΠΕΙΜΑΝΙΔΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΕΛΙΝΑ
20 ΠΟΠΠ ΣΕΛΗΝΗ
21 ΠΟΠΠ ΣΕΜΕΛΗ
22 ΣΠΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
23 ΦΟΥΡΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Το 2ο Προπονητικό Σεμινάριο Εθνικών Ομάδων ξεκινάει αύριο και πάλι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Το σεμινάριο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 12/1, ενώ οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι: Κρίτων Ζαφειρόπουλος, Βαλέρια Ζαχαρίου, Αθηνά Ζολώτα, Αγγέλικα Καρακασίλη, Πάρις Κουτσογιάννης, Μαριάνση Κυριακοπούλου, Κατερίνα Λασκαρίδη, Αυγερινός Λινάρδος, Άννι Βατίδη, Μόνικα Μαρτίνη, Κωνσταντίνος Μπαλιούσης, Μιλένα Παππά, Μελίνα Πειμανίδη, Ειρήνη Σπανού και Αλέξανδρος Φουρλής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου