Αθλητικά

Νέες συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Γιάννη Ρουτζιέρη

Νέα συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκδόθηκαν για τον αιφνίδιο χαμό του Γιάννη Ρουτζιέρη, ο οποίος έχασε την μάχη για την ζωή την Τετάρτη.
Αναλυτικά:
ΓΑΣ Ιάλυσος: «Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος θέλουν να εκφράσουν την θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Ρουτζιέρη, πατέρα του προπονητή της ομάδας του Διαγόρα.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Σ.Π.Π.Δ.: «Η Ε.Ε. και τα μέλη του συνδέσμου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον συνάδελφό μας Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου του πατέρα Γιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Αστέρας Μασάρων: «Το Δ.Σ του Αστέρα Μασάρων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή του αντρικού τμήματος του Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου Πέτρο Ρουτζιέρη, για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του Ιωάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Κακιά Σκάλα: «Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου “Κακιά Σκάλα” νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Ιωάννη Ρουτζιέρη. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδιακής γης που θα τον σκεπάσει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου