Αθλητικά

Διγενής: Με Κατσαμάκη και Καματερό και του χρόνου

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγραμματισμού του για την σεζόν 2019-2020 και το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Διγενής.
Οι Κοσκινιάτες διατήρησαν στις τάξεις τους τον νεαρό αμυντικό Παντελή Κατσαμάκη και τον νεαρό ακραίο μεσοαμυντικό Τάσο Καματερό ( επεκτάθηκε ο δανεισμός του από τον Διαγόρα)
Ο Διγενής γνωστοποίησε την παραμονή των δύο αθλητών με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό αμυντικό ποδοσφαιριστή Παντελή Κατσαμάκη, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ανδρώθηκε στην ομάδα μας.
Ο ποδοσφαιριστής αν και είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες του νησιού μας, υπερίσχυσε τελικά το συναίσθημα και η υποχρέωση της επιστροφής της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Διγενή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Γιάννη Καμίτση.
Οι Κοσκινιάτες διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ. Ο λόγος για τον ακραίο μεσοαμυντικό Τάσο Καματερό που συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του και θα ενισχύσει τον Διγενή και την νέα σεζόν 2019-2020. Σημαντικό ρόλο βεβαίως έπαιξε και η συγκατάθεση του ιστορικού Διαγόρα Ρόδου τον οποίο η διοίκηση του Διγενή ευχαριστεί για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για δεύτερη συνεχή σεζόν, δείχνοντας έτσι και την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου