Αθλητικά

Διαγόρας: Συνεχίζουν στα «κυανέρυθρα» Ευαγγελιδάκης και Αυγενικού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Διαγόρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη και τις ενέργειες της διοίκησης και του νέου τεχνικού διευθυντή Στάθη Προβατίδη.
Ο «γηραιός» μετά από την επέκταση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Θεμιστοκλή Τσέλιο και τον μεσοαμυντικό Γιάννη Καρπαθάκη, διατήρησε στις τάξεις του ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τον ακραίο οπισθοφύλακα Κυριάκο Ευαγγελιδάκη και τον μέσο Μιχάλη Αυγενικού, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Διαγόρα και στην σεζόν 2020-2021.
Ο Ευαγγελιδάκης βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του Διαγόρα στα τελευταία χρόνια, ενώ ο Αυγενικού αποκτήθηκε στην περασμένη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, προερχόμενος από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με την διοίκηση του «γηραιού», υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων τους, με τον Διαγόρα να επισημοποιεί την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σε δύο νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε η Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’. Πρόκειται για τους Κυριάκο Ευαγγελιδάκη και Μιχάλη Αυγενικού.
Ο Ευαγγελιδάκης είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου αμυντικού, ενώ ο Αυγενικού που είναι από την Ρόδο, είναι 27 ετών και παίζει στην μεσαία γραμμή.
Η Π.Α.Ε. έκρινε ότι και οι δύο μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά το νέο ρόστερ της ομάδας και μαζί τους να υλοποιηθούν οι καινούργιοι στόχοι.
Τους εύχεται υγεία κι επιτυχίες στην νέα σεζόν».
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Διαγόρα συνεχίζουν τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, όπου ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει εισηγηθεί την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου