Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος-Δωδεκάνησα-Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 12 Απριλίου

Ελάχιστα κράτησε η καιρική ηρεμία στα Δωδεκάνησα καθώς επιστρέφει η αστάθεια στο νομό μας, απο αύριο κι όλας καθώς περιμένουμε να σημειώνονται βροχές μέτριας έντασης κυρίως στα κεντρικά και βορειότερα νησιά του νομού, ενώ δεν θα αποκλείσουμε κάποια παροδική καταιγίδα στην Πάτμο και τους Λειψούς τις μεσημβρινές ώρες. Σε αυτο το μοτίβο αναμένεται να κυλήσει το 24ωρο, της Παρασκευής ενώ απο το ύψος της Κω και νοτιότερα προβλέπονται κάποια ψιχαλίσματα μόνο και συγκεκριμένα στη Ρόδο κατά την διάρκεια της ημέρας, τα οποία σύντομα θα σταματούν.
Τίποτα το ιδιαίτερο.

Οι άνεμοι θα στραφούν απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ενίσχυση απο το πρωί στα 6-7 μποφόρ στα βορειότερα τμήματα, ενώ απο την Κω και νοτιότερα δεν θα ξεερνούν τα 4-5 μποφόρ. Απο τη νύχτα ωστόσο αναμένεται να ενισχυθούν και στα νοτιότερα τμήματα, με την ένταση τους να φτάνει τα 5-6 μποφόρ.

Θερμοκρασίες αμετάβλητες:
Βόρεια : …13 εως 19°C
Νότια : …14 εως 20°C

Υγρασία : 65-95%

Πρόγνωση καιρού: Γιάννης Μανωλάς
Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου