Τοπικές Ειδήσεις

Διακήρυξη Ανεξάρτητου Συνδυασμού Δ.Κ. Αφάντου – “ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ”

Φίλες και Φίλοι,

✅Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο , σε ένα Νησί την Ρόδο με μοναδικό Φυσικό και Πολιτιστικό #Περιβάλλον ,το οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε , να αναδείξουμε να αξιοποιήσουμε.

✅Τα #Αφάντου είναι μια περιοχή στο κέντρο αυτών των δυνατοτήτων , χωρικά και στρατηγικά. Με ένα ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή, σε κάθε βαθμίδα της παραγωγικής διαδικασίας και #ανάπτυξης του Νησιού αλλά και σε κάθε βαθμίδα διοίκησης του , στους ΟΤΑ , στα επιμελητήρια , στους παραγωγικούς φορείς.

✅Η πορεία που οφείλουμε να έχουμε ως Αφάντου είναι αυτή του οδηγού των οικονομικών τεχνολογικών κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων του τόπου.

✅Σήμερα τα περισσότερα προβλήματα χάνονται στις αρμοδιότητες μεταξύ του κεντρικού κράτους, του Δήμου , της Περιφέρειας ή άλλων υπηρεσιών. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη #Συμμαχία που να δίνει λύσεις.

✅Διότι θεωρούμε πως οι λύσεις όπως και τα προβλήματα βρίσκονται ανάμεσα μας, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι και να δουλέψουμε #συλλογικά για το κοινό καλό.

✅Με την απλή αναλογική υποχρεούνται οι παρατάξεις να συνεργαστούν. Στο πλαίσιο αυτό αναζητάμε συνέργιες μακριά από κάθε τι φθαρμένο και αναχρονιστικό μέσα από νέους ανθρώπους και σύγχρονες νοοτροπίες.

✅Συγκροτούμε ένα ψηφοδέλτιο, #συλλογικό και όχι αρχηγοκεντρικό, με πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Δημοτική μας Κοινότητα, με πολίτες από όλες τις κοινωνικές ομάδες και τάξεις.

✅Εκπροσωπούμε την #Νεολαία, την #Αγροτιά, τις #Επιστήμες, τις #Τέχνες, το #Περιβάλλον, τον #Πολιτισμό, τον #Τουρισμό, την #Επιχειρηματικότητα, την #Απασχόληση στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

✅Κορμός της κοινής μας προσπάθειας είναι οι #προοδευτικές μας αντιλήψεις, η γνώση και η διάθεση να φθάσει ο τόπος εκεί που αξίζει, διότι για εμάς που τον ζούμε καθημερινά, κρύβει ανεκπλήρωτες δυνατότητες που περιμένουν να αναδειχθούν.

✅Την #Αλλαγή δεν θα την φέρει κανείς άλλος για εμάς , ζητάμε την στήριξη σας για μία νέα πορεία. Μια πορεία που μαζί πρέπει να βαδίσουμε, μια #Πορεία_Αλλαγής !

Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου

📍Ανθούλας Τσαμπίκος του Σάββα, Επιχειρηματίας

📍Δούλου Κυριακούλα του Στέργου, Ξενοδοχοϋπάλληλος

📍Δημήτρας Γεώργιος του Μιχαήλ, Φανοποιός

📍Δημήτρας Νικόλαος του Μιχαήλ, Γεωργός

📍Κάβουρας Σταύρος του Νικηφόρου, Επιχειρηματίας – Μουσικός

📍Καζαγκράντε Ιωάννα – Καλλιόπη του Νατόλιο, Διεθνολόγος

📍Καλοπήτας Παναγιώτης – Στέργος του Νικόλαου, Πολιτικός Μηχανικός

📍Κεχαγιά Ειρήνη του Προμηθέως, Επιχειρηματίας

📍Νικολής Τσαμπίκος του Αλέξανδρου, Ξενοδοχοϋπάλληλος

📍Σέντης Σάββας του Ιωάννη, Προϊστάμενος ΕΛΤΑ Αφάντου

📍Χρούση Μαρία του Κωνσταντίνου, Ξενοδόχος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου