Αθλητικά

Καλή παρουσία του ΚΕΙΠ Ρόδου στο Κιλκίς

Η ομάδα του ιππικού ομίλου Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου έδωσε το «παρών» στον 3ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ράντσο Κιλκίς (ΙΟΚΙΛ) το περασμένο σαββατοκύριακο.

Στην κατηγορία των 40χλμ ο Αντώνης Ξυπολυτάς τερμάτισε 1ος με τον ίππο Αμίρ, ενώ στην 4η θέση τερμάτισε η Βιργινία Πολλεζέλ με τη φοράδα Κασσάνδρα! Στην μεγαλύτερη κατηγορία, των 80χλμ ο Μανώλης Μαχραμάς πήρε την 3η θέση με τη φοράδα Degrees.

Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα συμμετείχαν οι Αντωνία Ντουρουτλή, Βιργινία Πολλεζέλ, Χρυσάνθη Ξυπολυτά, Αντώνης Ξυπολυτάς και Μανώλης Μαχραμάς, με αρχηγό αποστολής και συνοδό των αθλητών τον διακεκριμένο αθλητή και προπονητή Παντελή Σαλονικιό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου