Πολιτιστικά

Summer Paradise Festival στη Λίνδο

To event που φιλοδοξεί στην εκκίνηση του φεστιβαλικού Τουρισμού στην χώρα μας!

Το Summer Paradise Festival έρχεται για 6η φορά στον ιδιόκτητο φεστιβαλικό χώρο μπροστά από τη κεντρική παραλία της Λίνδου στη Ρόδο. Το Σάββατο 14 Ιουλίου, 2018 δημιουργούμε το σημαντικότερο festival event της ανατολικής Μεσογείου με άρωμα αφίξεων από Tomorrowland & Ultra Festivals στο dj booth με πρωταγωνιστές τους Sunnery James & Ryan Marciano και φυσικά τον Nick Martin.

 

Μαζί τους κορυφαίοι Έλληνες djs όπως οι Agent Greg, Dino MFU, Xenia Ghali, o Ροδίτης Kostas X και ο Σέρβος DJ, Mr.Hugo.

 

Το Σάββατο 14 Ιουλίου, και για τουλάχιστον 8 ώρες, χιλιάδες clubbers από πολλές διαφορετικές χώρες ενώνουν την αγάπη τους για την ηλεκτρονική μουσική,  το κέφι, τις διακοπές και την Ελληνική φιλοξενία στη Ρόδο!

 

Το Summer Paradise Festival ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια ως ένα υπέροχο beach party κάτω από Full Moon διάθεση και υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Vassilis Tsilichristos πορεύτηκε ως ένα αξιοσημείωτο event διασκέδασης στο νησί. Με άξονα την συνεχόμενη ποιοτική αναβάθμιση σε όλους τους τομείς και την εκτόξευση του Ελληνικού τουρισμού στα ύψη, τα δύο τελευταία χρόνια το φεστιβάλ έχει βάλει πλώρη στο να αποκομίσει σημαντικά οφέλη από μελλοντικές φεστιβαλικές αγορές του εξωτερικού που ταξιδεύουν παντού για να απολαύσουν υπέροχα μέρη, ξέφρενες ημέρες & νύχτες γεμάτες συνδιαστικής καλοκαιρινής διασκέδασης και μουσικής!

Για τον σκοπό αυτό, η παραγωγή του Summer Paradise Festival ταξίδεψε στο εξωτερικό, είδε σημαντικά φεστιβάλ που γνωρίζουν διαχρονική επιτυχία και συζήτησε με τους επικεφαλείς τους, έτσι ώστε να βάλει τα θεμέλια για μια διαφορετική προσέγγιση αφίξεων, δίνοντας την ευκαιρία τοπικά στη Λίνδο να δημιουργήσει τις κατάλληλες προδιαγραφές για μια πολιτιστική εισροή τουριστικού συναλλάγματος.

 

To Summer Paradise Festival μεγαλώνει, η φήμη του βγαίνει εκτός συνόρων και χιλιάδες τουρίστες το επιλέγουν από νωρίς προγραμματίζοντας τις διακοπές τους στη Λίνδο για να είναι στο event! Το μέλλον είναι μπροστά μας και ο ορίζοντας επιτυχίας κάτω από τα άστρα της Ρόδου, αφορά όλους όσους θέλουμε να δούμε αυτή τη νέα πρόταση εξέλιξης ως πυλώνα νέου τουριστικού φεστιβαλικού προϊόντος της Ελλάδας στο μέλλον!

Κάπως έτσι χτίστηκαν τα μεγαλύτερα φεστιβαλικά ραντεβού!
Φτιαγμένα με μεράκι, σκληρή δουλειά κι εξέλιξη!

Στις 14/7/2018 σας περιμένουμε … ΕΚΕΙ!!!

 

Summer Paradise Festival – Ώρα έναρξης: 22.00


DJs line-up:

 

Sunnery James & Ryan Marciano

Nick Martin

Agent Greg

Dino MFU
Xenia Ghali

Kostas X

Mr. Hugo

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.summerparadisefestival.gr και στις επίσημες σελίδες μας στα social:

Facebook: https://www.facebook.com/SummerParadisefestival/

Instagram: https://www.instagram.com/summerparadisefestival/

 

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 14/6/2018

 

Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων
Ενημέρωση μέσω των επίσημων δικτυακών μέσων του φεστιβάλ

 

Τιμές εισιτηρίων

Στην έναρξη της προπώλησης και για λίγες ημέρες κυκλοφορεί περιορισμένος αριθμός 1000 «early bird» οικονομικότερων εισιτηρίων με τιμή τα €10 με ΦΠΑ. Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές των early bird εισιτηρίων και αγοράστε ΕΓΚΑΙΡΑ το εισιτήριο σας.

Είσοδος στον χώρο του φεστιβάλ: €15 με ΦΠΑ

Οι τιμές αφορούν είσοδο στον χώρο και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό ή αναψυκτικό.

Τιμή ποτού: €5

 

Για VIP κρατήσεις σουιτών στο φεστιβάλ καλέστε το: 6940757410

 

Media Sponsors: RISE TV, GodisaDJ.gr, Clubber.gr , Rhodes by Night

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου