Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση στα μέλη της παράταξης του κ. Χατζηδιάκου “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” στη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της ανωτέρω παράταξης η οποία μας “παρέδωσε” κορονοϊό από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου 2019.
Η απελθούσα δια παντός παράταξη του πενταετούς σκληρού μνημονίου στην κοινότητα Ιαλυσού ( περίοδος 2014-2019) φαίνεται ότι μεταλλάσσεται σε covid 20-20.
Η πλήρης απραξία της συνεχίζεται με τα μέλη και τις αντιλήψεις σας που ο Ροδιακός λαός όσο και οι Δημότες Ιαλυσού καταδίκασαν συνολικά.
Στο Συμβούλιο της 27/02/2020 απείχατε σύμφωνα με την προσφιλή σας τακτική – να μην έχετε απαρτία σε δεκάδες συμβούλια – κατά την πρώην πενταετή θητεία οταν τα μέλη της παράταξης σας πραγματοποιούσαν τα συμβούλια τηλεφωνικά.
Πρέπον είναι να βλέπετε συχνά στον καθρέπτη σας…..
Σας υπενθυμίζουμε οτι σας στάλθηκε πρόσκληση ηλεκτρονικά στις 09/03/2020 για την πραγματοποίηση δύο συνεδριάσεων στις 12/03/2020 με Αριθμ. Πρωτ. 11/12411 και ώρα 19:00 που αφορούσε: ” Συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Κοιμητηρίου Ιαλυσού ” και εν συνεχεία θα ακολουθούσε η Τακτική Συνέλευση της Δημοτικής Κοινότητας με Αριθμ. πρωτ. 11/12410 και ώρα 21:00.
Δυστυχώς ακυρώθηκαν λόγω ΦΕΚ απαγόρευσης στις 10/03/2020 με αριθμό φύλλου 783Δ1Α/ΓΠ για το σύνολο της χώρας ( σχολεία, εκκλησίες, συνέδρια, μεταφορές, εργασία, κατ’ περιορισμού) και ΕΣΕΙΣ ψαχνόσασταν αν θα γίνει Καρναβάλι!
Μας παραδώσατε ένα εγκαταλελειμμένο Δημοτικό Κατάστημα γεμάτο βρωμιά και παραλάβαμε το έργο σας δηλ: 1) ψόφια περιστέρια, 2) ακαθαρσίες, 3)τρωκτικά και 4) κατσαρίδες.
Σας αφιερώνω τις φωτογραφίες με τη στολή καραντίνας που αυτή και μόνο ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΕΜΕΙΣ λέμε ΝΑΙ στη λήθη αλλά ΟΧΙ στην αμνησία.
ΕΜΕΙΣ μιλάμε με έργα ΕΣΕΙΣ η ” ΡΟΔΟΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” ξεκινήσατε σαν η παράταξη της κωμωδίας που δυστυχώς κατέληξε σε τραγωδία.
ΕΜΕΙΣ με ” ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΜΑΣ” η παράταξη με Δήμαρχο τον κ. Αντώνη Καμπουράκη συνεχίζουμε να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.
Πάμε Μπροστά!!

Υ.Γ. Σας παραθέτω φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα προσκλήσεων.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού Στεφανία Στάγκα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου