Τοπικές Ειδήσεις

Ξενοδοχείο στη Ρόδο εξαγόρασε Πολωνός τουρ οπερέιτορ

Tο ντιλ και το προφίλ του πολωνικού ομίλου.

Στη Ρόδο επεκτείνει τις ξενοδοχειακές του δραστηριότητες ο δεύτερος ισχυρότερος τουρ οπερέϊτορ της Πολωνίας Rainbow Tours μετά την εξαγορά του ξενοδοχείουPefkos Garden Hotel ιδιοκτησίας της εταιρείας «Οικοδομικές Τεχνικές Ξενοδοχειακές Τουριστικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις Μ.Β και Ι. Βενετούλης Α.Ε».Το ποσό της συμφωνίας τοποθετείται στην περιοχή των 2.925.000 ευρώ και η εξαγορά του ξενοδοχείου φέρεται να πραγματοποιήθηκε μέσω της White Olive, θυγατρικής του πολωνικού ταξιδιωτικού οργανισμού

Το Pefkos Garden βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού στην περιοχή Πεύκος και απέχει 3,5 χλμ. από τη Λίνδο.

Η White Olive είναι η ξενοδοχειακή αλυσίδα που δημιούργησε το 2015 στην Ελλάδα και ελέγχει ο πολωνικός ταξιδιωτικός οργανισμός Rainbow Tours. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελούνταν μέχρι πρόσφατα από τρία ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο: το πέντε αστέρων White Olive Elite Laganas και το τεσσάρων αστέρων White Olive Premium Laganas που βρίσκονται στο Λαγανά καθώς και το τεσσάρων αστέρων White Olive Premium Cameo στην περιοχή Αγ. Σώστης του νησιού.

Η Rainbow Tours δημιουργήθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο δεύτερος ισχυρότερος τουρ οπερέϊτορ της Πολωνίας με 77 υποκαταστήματα στη χώρα. Η εταιρεία είναι εισηγμένη από το 2007 στο πολωνικό χρηματιστήριο (WSE).

Πηγή euro2day.gr

Παναγιώτης Δ. Υφαντής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου