Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, παρευρέθηκε στη Λέρο και την Κάλυμνο μαζί με την Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της επίσκεψης και ενημέρωσης της κας Υπουργού για τα εκπαιδευτικά ζητήματα της Δωδεκανήσου, αλλά και για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Με την ολοκλήρωση των αγιασμών στα σχολεία της Λέρου και της Καλύμνου, η βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είναι μια νέα αφετηρία για την εξερεύνηση νέας γνώσης, για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και την απόκτηση νέων εμπειριών.

Εύχομαι στους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές, αλλά και τους γονείς, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία. Ειδικά για τα «πρωτάκια» εύχομαι καλή αρχή σε αυτή τη νέα περίοδο που ξεκινά στη ζωή τους.

Η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η συνεννόηση και η προσήλωση στους στόχους μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Καλή δύναμη και καλή αρχή σε όλες και όλους!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου