Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Μόνο νίκη για να ξεκινήσει η… αντεπίθεση

Την πρώτη του αναμέτρηση στο 2020 θα δώσει σήμερα ο ΓΑΣ Ιάλυσος (το εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας ματαιώθηκε), καθώς στις 13:00 θα υποδεχθεί στο «Οικονομίδειο» την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.
Οι «τοξοβόλοι» θέλουν πάση θυσία την νίκη έτσι ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεκινώντας την αντεπίθεσή τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αφού και η «Μαύρη Θύελλα»… καίγεται για τους βαθμούς, ωστόσο, οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να μην δώσουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και με την υποστήριξη του κόσμου τους να οδηγηθούν στην πολύτιμη νίκη.
Οι Βαγγέλης Χοσάδας και Αγαπητός Αμπελάς υπολογίζουν στις υπηρεσίες σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκτός από τους Τάσο Παγώνη και Matija Tadic που θα έρθουν στο νησί μας την Δευτέρα και τον Σεργκέι Κούντικ που δεν εκδόθηκε το δελτίο του.
Ταυτόχρονα οι Βαγγέλης Ρεκλείτης και Σταύρος Κουγιός ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του τεχνικού δίδυμου των «τοξοβόλων».
Σίγουρα εκτός πλάνων θα είναι ο τιμωρημένος Μάρκος Μαραγκουδάκης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης, με τους Χοσάδα και Αμπελά να καλούν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο, καθώς λίγο πριν από την σέντρα θα αποφασίσουν για την αποστολή και την βασική ενδεκάδα.
«Κινείται» για Ιβοριανό επιθετικό
Μπορεί στο στρατόπεδο του ΓΑΣ Ιάλυσος όλοι να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με την Καλαμάτα, ωστόσο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ» η διοίκηση έχει εντοπίσει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «τοξοβόλοι» κινούνται για την απόκτηση ενός Ιβοριανού επιθετικού και μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου