Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: «Λάμψη» στον τελικό από τους επίσημους προσκεκλημένους

Όπως είχε γράψει η «δσπορ», η ΕΠΣΔ επιδιώκει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη «λάμψη» στον 72ο τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, προσκαλώντας υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά την επισημοποίηση της παρουσίας στον τελικό των εμβληματικών αρχηγών της Εθνικής Ομάδας Θεόδωρου Ζαγοράκη και Γιώργου Καραγκούνη, η ΕΠΣΔ γνωστοποίησε ότι τον τελικό- που γίνεται στην μνήμη του Γιώργου Τσοπανάκη- θα τιμήσουν με την παρουσία του και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, ο ταμίας της ΕΠΟ Περικλής Λασκαράκης, και το μέλος και πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΠΟ Κωνσταντίνος Βρακάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κορυφαίος θεσμός για το Δωδεκανησιακό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το Κύπελλο Δωδεκανήσου, θα διεξαχθεί με ένα λαμπρό τελικό, τον 72ο, αφιερωμένο στην μνήμη του τέως προέδρου της ΕΠΣΔ Γεωργίου Τσοπανάκη, μιας και την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε 2018-2019, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το χαμό του, αφήνοντας ένα κενό δυσαναπλήρωτο τόσο στην επιστημονική, δημοσιογραφική, κοινωνική αλλά κυρίως για εμάς, αθλητική ζωή του τόπου μας.
Ο 72ος τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Ρόδου στις 20 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Διαγόρα.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, τιμώντας τη διοργάνωση και τον αείμνηστο πρόεδρο Γεώργιο Τσοπανάκη, προσδίδουν στον τελικό την λαμπρότητα που του αξίζει, με επίσημους προσκεκλημένους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό Κυπέλλου Δωδεκανήσου, τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Αστέριο Αντωνίου, τον ταμία της ΕΠΟ κ. Περικλή Λασκαράκη, το μέλος και πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Βρακά και τους δύο αρχηγούς της Εθνικής μας ομάδας τον ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη και τον κ. Γιώργο Καραγκούνη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου