Τοπικές Ειδήσεις

Τηλεδιάσκεψη ΔΕΕΠ Δωδ/σου της Ν.Δ

Την Παρασκευή 08-05-2020 και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας με πρωτοβουλία της Προέδρου Ευτυχίας Χαραλαμποπούλου , η οποία είχε και το συντονισμό αυτής .

Τη Συνεδρίαση παρακολούθησαν καθ’ολη τη διάρκεια των 4 ωρών της:

O Γραμματέας Οργανωτικού-Διευθυντής Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Αν. Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Στυλιανός Κονταδάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης και ο Τομεάρχης –Σύνδεσμος της Γραμματείας Οργανωτικού με τη Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ευάγγελος Μπουραντάς.

O Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου Εμμανουήλ Κόνσολας, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλειος Υψηλάντης , Τσαμπίκα Ιατρίδη και Ιωάννης Παππάς, η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, ο Γενικός Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Δωδεκανήσου Ιωάννης Μηνατσής, η Συντονίστρια του Μητρώου Στελεχών Ελένη Μαυρόγαλου, η Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Παρασκευή Παπαδοπούλου, ο Πολιτευτής Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, ο Πρόεδρος Νότιας Ρόδου Τσαμπίκος Καραγιάννης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κω Κωνσταντίνος Χόνδρος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Καλύμνου Εμμανουήλ Μουσελής, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Λέρου Αναστάσιος Τσαχουριανίδης, η πρώην Πρόεδρος της πρώην ΔΗΜΤΟ Κάσου- και νυν επικεφαλής του παραρτήματος αυτής της ΔΗΜΤΟ Καρπάθου Θέκλα Σταματάκη η Γραμματέας Σοφία Χατζηγεωργίου, ο Ταμίας Κωνσταντίνος Γλεντής, η Υπεύθυνη Γυναικών Αικατερίνη Διακίδη-Κώστα, ο Υπεύθυνος Παραγωγικών Φορέων Γεώργιος Πάγκαλης, ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Μιχαήλ Μαντικός.

Επίσης, συμμετείχαν και οι κατόπιν διορισμού τους από το Γραμματέα Οργανωτικού Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Δράσης της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ανδρέας Μαρίνος (Παιδείας), Ευαγγ. Μανδρακός (Υγείας Α΄ Βάθμιου Τομέα), Σάββας Καραταπάνης (Υγείας Β΄ Βάθμιου Τομέα), Εμμανουήλ Κουνάκης (Υπεύθυνος Γραφείων), Γεώργιος Καντής (Κοινωνικής Πολιτικής), Αναστάσιος Ξετρίχης (Αγροτικού),Νικ. Χαραλάμπης (Ναυτιλίας) Παντελής Καμπουρόπουλος (Τουρισμού), Μαρία Καντή (Εκλογικών αντιπροσώπων), Ελένη Παπαιωάννου (Πολιτισμού), και Μαρία Παρασκευά(Οικονομίας).

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, αφού εξέφρασε τη λύπη της για την απώλεια του Δημ. Κρεμαστινού , αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο της Κυβέρνησης, ανέλυσε τους σκοπούς της Συνεδρίασης, οι οποίοι άπτονταν κυρίως οργανωτικών θεμάτων.

Τόνισε ότι πρόθεση της είναι η διαφύλαξη της ενότητας της Δ.Ε.ΕΠ. Δωδεκανήσου και η παραγωγή έργου στο πλαίσιο αποστολής της κομματικής οργάνωσης σε συνεργασία με όλα τα μέλη αυτής.

Στη συνέχεια, όλοι οι ανωτέρω πήραν το λόγο, ώστε να απευθύνουν χαιρετισμό και με ενθουσιασμό δήλωσαν τη διάθεση τους για παρουσία τους σε όλες τις δραστηριότητες του Κόμματος.

Τα στελέχη δήλωσαν όλα την ικανοποίηση τους από τη δράση και τα μέτρα της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς και στο εξής θα είναι στρατευμένα, ώστε με ενότητα θα συνεχίσουν, στο πλαίσιο της κομματικής οργάνωσης και των κατευθύνσεων της Κεντρικής Διοίκησης του Κόμματος, να είναι δίπλα στην κοινωνία της Δωδεκανήσου και να εργάζονται για την προώθηση και λύση των προβλημάτων της.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου , καθώς και οι υπόλοιποι Βουλευτές Δωδεκανήσου επίσης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία τους στη Συνεδρίαση και την επιθυμία τους να συνεργάζονται στενά με τις κομματικές οργανώσεις , ώστε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους να βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων του Νομού.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στυλιανός Κονταδάκης, μετά τον χαιρετισμό του, εξέφρασε την ικανοποίηση του και τα συγχαρητήρια του για τη διοργάνωση της Συνεδρίασης, έκανε μία εκτενή ενημέρωση στα στελέχη για την μέχρι τώρα μεγάλη επιτυχία της Κυβέρνησης, αναφερόμενος στο πως διαχειρίστηκε την πρωτόγνωρη πανδημία που σαρώνει την υφήλιο.

Τόνισε ότι οι Έλληνες δεν είχαν νιώσει υπερήφανοι εδώ και καιρό και ότι πλέον με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνουν εμπιστοσύνη προς του κρατικούς φορείς.

Όπως είπε, εργάζονται εντατικά τα αρμόδια Υπουργεία, προκειμένου να υπάρξει τόνωση της ελληνικής οικονομίας, καθώς και επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του Νομού για τον αδιάκοπο αγώνα τους, ώστε η Νέα Δημοκρατία να επικρατήσει στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Απήντησε σε όλες τις ερωτήσεις και παρατηρήσεις των κομματικών στελεχών και υποσχέθηκε κάθε βοήθεια στην επίλυση θεμάτων, συστήνοντας στις κομματικές οργανώσεις να συνεχίσουν το άξιο έργο που επιτελούν σε επίπεδο Νομού και κυρίως να επικεντρωθούν στο άνοιγμα της παράταξης μας προς την κοινωνία, το οποίο θα επιτευχθεί με την προσέγγιση νέων στελεχών.

Τέλος, ευχήθηκε στην νέα Πρόεδρο ΔΕΕΠ Ευτυχία Χαραλαμποπούλου να έχει μία καλή και εποικοδομητική θητεία .

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

(Δ.Ε.Ε.Π.) ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου