Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Προσεχώς η συνέχεια…

Εντυπωσιακά ξεκίνησε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ο Α.Σ. Ρόδος, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά από την ολοκλήρωση των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, τις οποίες είχε εισηγηθεί ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος, τα «ελάφια» έχουν πραγματοποιήσει έξι μετεγγραφές.
Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» της πόλης μας έχουν αποκτήσει τον μέσο Λούκας Γκαρσία, τον μεσοαμυντικό Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, τον κεντρικό αμυντικό Στέλιο Καψάλη, τον δεξιό οπισθοφύλακα Ηλία Πολίμο, τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Αθανασόπουλο και τον αριστερό οπισθοφύλακα Γιάννη Πεχλιβανόπουλο.
Στο σαββατοκύριακο οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να μην προβούν σε καμία ανακοίνωση μετεγγραφής για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ωστόσο, οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους συνεχίζονται και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Όπως όλα δείχνουν από την Δευτέρα 13 Ιουλίου, τα «ελάφια» θα… σηκώσουν τα μανίκια προκειμένου να ανακοινώσουν επίσημα νέες μετεγγραφές για την ενίσχυσή τους.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι την Δευτέρα αναμένεται ο Α.Σ. Ρόδος να ανακοινώσει την απόκτηση τουλάχιστον δύο αθλητών, που τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ο προπονητής Κώστας Βελιτζέλος σε συνεννόηση με την διοίκηση, εξετάζει διάφορες ημερομηνίες για την έναρξη των προπονήσεων του συλλόγου.
Βέβαια, τα «ελάφια» αναμένουν τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών που θα ξεκαθαρίσει και τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων, οι οποίες είναι αλληλένδετες με την έναρξη της προετοιμασίας τους για την σεζόν 2020-2021.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου