Αθλητικά

Ματιές στους “μεγάλους” του νησιού η ΑΕΡΑ

Η ΑΕΡΑ είναι ίσως η μοναδική ομάδα που δήλωσε με τρόπο τόσο ξεκάθαρο και εμφατικό, πως επιθυμεί το τέλος του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας να τη βρει πρώτη και καλύτερη.
Ο σύλλογος ήρθε ήδη σε προφορική συμφωνία με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, περιμένει τα δελτία τους για να προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ δεδομένα θα υπάρξει συνέχεια.
Πρώτη προτεραιότητα για τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, είναι η απόκτηση αριστεροπόδαρου ακραίου μέσου που θα κάνει τη διαφορά.
Με δεδομένο πως η τοπική αγορά δεν προσφέρει σε επάρκεια τις επιλογές που να ανταποκρίνονται στα στάνταρ του πολύπειρου τεχνικού, οι πάντες στ’ Αφάντου περιμένουν τις εξελίξεις στον Διαγόρα, στον Ιάλυσο και στη Ρόδο. Είναι βέβαιο πως ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που θα αποδεσμευτούν από τους εκπροσώπους του νησιού στις επαγγελματικές κατηγορίες θα απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους», με την προοπτική η 24η Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, να τους βρει πλήρεις και πανέτοιμους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου