Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: «Μαζέψτε τους μπαχαλάκηδες τώρα»

Καυστική ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει βανδαλισμούς στο δημοτικό στάδιο, αλλά και στον νέο Αθλητικό Πολυχώρο στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, από φιλάθλους τους Διαγόρα, εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν ότι δέχθηκαν επίθεση ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας, ενώ ένας φίλαθλος του Α.Σ. Ρόδος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Οι «πράσινοι» καλούν τον Διαγόρα να στηλιτεύσει τέτοιες συμπεριφορές και τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές να πράξουν αυτά που πρέπει, προειδοποιώντας ότι θα απαντήσουν στους «μπαχαλάκηδες» όπως τους χαρακτηρίζουν, αν δεν ληφθούν μέτρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η απαράδεκτη συμπεριφορά αυτών που τριγυρνούν βράδια και καταστρέφουν την πόλη της Ρόδου θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να στηλιτευθεί από τον Διαγόρα και κατόπιν οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές που δηλώνουν πως τους γνωρίζουν, να πράξουν αυτά που πρέπει. Με αφορμή τον αγώνα Ρόδος – Διαγόρας οι γνωστοί …μουτζούρηδες της περιβόητης θλιβερής και ασυνάρτητης ‘’Θύρας 6’’, που χθες (σ.σ. Τετάρτη) πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα κυκλοφορούσαν με μαύρες στολές – σαν Χρυσαυγίτες – έπιασαν τα σπρέι και επιδόθηκαν στις γνωστές τακτικές τους:
Μπήκαν στον φυλασσόμενο χώρο των γραφείων της Ρόδου στον Άγιο Δημήτριο, τον Αθλητικό Πολυχώρο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα καταστρέφοντας υαλοπίνακες και πινακίδες.
Ακόμη στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου με τα σπρέι της χυδαιότητας έγραψαν συνθήματα, νομίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα επιβάλουν τις απόψεις ή την χυδαιότητά τους.
Η Ρόδος τον πολιτισμό της τον απέδειξε, όταν ο πρόεδρός μας με την λήξη του χθεσινού (σ.σ. Τετάρτη) αγώνα συνεχάρη το στέλεχος της ΠΑΕ κ. Σαββαΐδη και όλοι αποχωρήσαμε ήρεμα.
Μας επιβλήθηκε με τα λάθη στα φάουλ κλπ. μια ήττα που αποδεχθήκαμε. Η ευγένεια όμως ας μην θεωρηθεί και αδυναμία.
Αμέσως μετά τον αγώνα, οι ίδιοι… μουτζούρηδες ήρθαν να επιβληθούν με τις γροθιές και τις πέτρες εναντίον των στελεχών της ομάδας μας αλλά και ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια της Ρόδου.
Αυτοί, υπό τα βλέμματα των διοικούντων τον Διαγόρα που χαριεντίζονταν μαζί τους και υπό την ήρεμη αντιμετώπιση της Αστυνομίας, έστειλαν στο νοσοκομείο τον Παναγιώτη Λύμουρα!
Προειδοποιούμε για τελευταία φορά:
ΜΗΝ συνεχίσετε την χυδαιότητα γιατί έχουμε κι εμείς την δυνατότητα να βγούμε στους δρόμους!
Προειδοποιούμε:
Μαζέψτε τους μπαχαλάκηδες τώρα.
Προειδοποιούμε:
Στην χυδαιότητα της ‘’Θύρας 6’’ θα απαντήσουμε αν δεν ληφθούν μέτρα τώρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου