Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Και τώρα… τελικός με τον Π.Ο. Τρίγλιας

Ακόμα μία εκτός έδρας ήττα γνώρισε στην Football League ο ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ολυμπιακό Βόλου και ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Οι «τοξοβόλοι» του Νίκου Καραμπετάκη δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μετά το ντέρμπι με τον Διαγόρα, η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και οι Βολιώτες δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες για να πάρουν την νίκη.
Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι «κυανοκίτρινοι» του νησιού μας παρέμειναν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και πλέον το εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Π.Ο. Τρίγλιας έχει τον χαρακτήρα του τελικού, προκειμένου οι «τοξοβόλοι» να ανασάνουν βαθμολογικά.
Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν τον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθούν στον Π.Ο. Τρίγλιας έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται.
Οι προπονήσεις της εβδομάδας για τους «τοξοβόλους» ξεκίνησαν χθες, με τον Νίκο Καραμπετάκη και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις αποθεραπείας και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, σε χαλαρούς ρυθμούς.
Σήμερα οι αθλητές του ΓΑΣ Ιάλυσος θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει Π.Ο. Τρίγλιας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Αναμένονται επιστροφές
Όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Καραμπετάκης θα έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του στο παιχνίδι με τον Π.Ο. Τρίγλιας.
Οι Μιχάλης Φράγκος, Αργύρης Μπαρέτας, Θανάσης Πατινιώτης και Θοδωρής Τριποτσέρης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, θα επιδιώξουν την Τετάρτη να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έτσι ώστε να θέσουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν προέκυψαν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες αθλητών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου