Αθλητικά

Πανελλήνιο σκοπευτικό «ραντεβού» στ’ Αφάντου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου διοργανώνουν από κοινού ένα πενταήμερο σκοπευτικό open cup με την συμμετοχή αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Το «Δωδεκάνησος open cup 2019» εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που αφορούν τους σκοπευτικούς αγώνες πρακτικής σκοποβολής. Στις 13-14-15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικά σεμινάρια από διακεκριμένους αθλητές και κριτές στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Σεμίραμις. Η θεματολογία των σεμιναρίων περιλαμβάνει ενημέρωση νέων αθλητών, νέων κριτών και διαδικασίες συμμετοχής σε αγώνες, καθώς και σεμινάρια για έμπειρους αθλητές και κριτές. Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρακτική εξάσκηση των κριτών στο Σκοπευτήριο στ’ Αφάντου και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες level II Handgun.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχών αναμένεται να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις περί τα 80 άτομα, τριάντα από τα οποία είναι Ρόδιοι αθλητές. Μεταξύ αυτών ο εκπρόσωπος μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής Νίκος Καβουκλής, ο 9ος πανελληνιονίκης Θεολόγος Ζούνης και ο 3ος στην κατηγορία τζούνιορ Μιχάλης Αγγελής. Επίσης το «παρών» θα δώσει και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Open, Γιάννης Τυράκης.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τα οποία αποτελούν τους δορυφόρους της τεράστιας διαφημιστικής καμπάνιας για τα νησιά και βάζει λιθαράκι στην αύξηση της τουριστικής σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου