Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου

«Η δημόσια υγεία αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ. Προχωράμε με συνολικό σχέδιο για την ουσιαστική αναβάθμιση της».

Συνάντηση εργασίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Αντιστράτηγου Ε.Α., Γρηγόριο Ρουμάνη, είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο Ρόδου, καθώς και οι παρεμβάσεις για την επίλυση τους, που έχουν ήδη γίνει προς το Υπουργείο Υγείας από τη Μίκα Ιατρίδη.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, κ. Γρηγόριο Ρουμάνη, στον οποίο ευχήθηκα κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του.

Συζητήσαμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας, καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Υπουργείο Υγείας για την επίλυση τους.

Η υγεία αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. και ήδη έχουν δρομολογηθεί λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Προχωράμε, με ένα συνολικό σχέδιο για την υγεία, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι διοίκησης, ώστε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων και των δομών υγείας να μπορεί να εξασκεί απερίσπαστο το σπουδαίο έργο του και οι πολίτες να έχουν ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου