Αθλητικά

Μονόδρομος η νίκη με Κόροιβο!

Με μοναδικό στόχο να πετύχει μία νίκη- ανάσα, ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται σήμερα (15:00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής. Έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, οι Κώοι βρέθηκαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη για μην μπει σε πιθανές περιπέτειες με τα πλέι-άουτ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του Ιπποκράτη Κω, ο οποίος σήμερα περιμένει από το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη. Η προετοιμασία του Ιπποκράτη Κω ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ο Κώστας Παπαδόπουλος θα στηριχθεί σήμερα στους: Μαστόρο, Σκούφη, Ναούμη, Δρόσο, Λάανε, Χατζηνικόλα, Ψαθά, Καλαμπάκα, Τρύπα, Ασημακόπουλο, Χαρίση, Καραθωμά και Λάμπρου.
Οι Αθηναίοι Κώστας Ζακεστίδης, Μανώλης Τσολάκος και Θεόδωρος Ραχιώτης θα «σφυρίξουν» το σημερινό παιχνίδι, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, ανάμεσα στον Ιπποκράτη Κω και τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι Α.Σ. Καρδίτσας- Α.Σ. Καστοριάς, ενώ ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας παίζει εκτός έδρας με τον Αμύντα. Αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα φιλοξενήσει την Ε.Κ. Καβάλας. Τέλος, η Α.Ε. Ψυχικού θα παίξει με την Ευρώπη Πευκοχωρίου και ο Χαρίλαος Τρικούπης θα έχει εύκολο έργο εκτός έδρας κόντρα στον ουραγό Εθνικό Πειραιά.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Κως (15:00): Ιπποκράτης Κω- Κόροιβος Αμαλιάδας
(Ζακεστίδης- Τσολάκος- Ραχιώτης/ Παλάτος)
Ψυχικό (17:00): Α.Ε. Ψυχικού- Ευρώπη Πευκοχωρίου
(Βαρδάλος- Καλογερόπουλος Λ.- Ζαχαρής/ Τεφτίκης)
Καρδίτσα (17:00): Α.Σ. Καρδίτσας- Α.Σ. Καστοριάς
(Παναγιώτου- Ξενικάκης- Κωνσταντινίδου/ Τέγα)
Άγιος Θωμάς (17:00): Μαρούσι- Απόλλων Πάτρας
(Παντελίδης- Μαλαμάς- Πιτσίλκας/ Άκελ)
Ιβανώφειο (17:00): Ηρακλής- Ερμής Αγιάς
(Μπήτης- Παφίλης- Ταρενίδης Στ./ Παπαγεωργίου)
Π. Σαλπέας (17:00): Εθνικός Πειραιά- Χαρίλαος Τρικούπης
(Κοτσιμπός- Κοντίλης- Χριστινάκης/ Ηπιώτης)
Υμηττός (17:00): Α.Ο. Αμύντας- Ιωνικός Νικαίας
(Θεονάς- Κωνσταντινόπουλος- Λυράς/ Δούκας)
Στ. Βενέτης (17:00): Διαγόρας Δρυοπιδέων- Ε.Κ. Καβάλας
(Δαρλαμήτσος- Καρπάνος- Νάστος/ Σταύρου)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου