Αθλητικά

Α.Ε. Λέρου: Η φιέστα των πρωταθλητών

Το Σάββατο ήταν η ημέρα τους. Η νέα πρωταθλήτρια της Β’ Κατηγορίας του ομίλου Νήσων, η Α.Ε Λέρου, έστησε μια πολύ όμορφη και οργανωμένη φιέστα με μεγάλο προσκεκλημένο τον Γιώργο Καραγκούνη και καλεσμένο στο φιλικό παιχνίδι τον Καλυμνιακό, και όλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Η ημέρα άνοιξε νωρίς με το φιλικό των Ακαδημιών και στην συνέχεια ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το φιλικό με τον Καλυμνιακό, με τον κόσμο φυσικά που βρέθηκε στο γήπεδο να μην χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται και να συνομιλεί με τον Γιώργο Καραγκούνη που ήταν ο καλεσμένος της Α.Ε.Λ.
Το «παρών» έδωσαν φυσικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χρήστος Ψέλλας αλλά και ο Γ’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Δήμος Λουϊζίδης.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε το φιλικό με τον Καλυμνιακό, μίλησε ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Μιχάλης Τσάτσος που ευχαρίστησε τους παίκτες του αλλά και όσους βοήθησαν για να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο ενώ τόσο η Α.Ε.Λ. όσο και ο Καλυμνιακός χάρισαν φανέλες και αναμνηστικά στον «μεγάλο» Γιώργο Καραγκούνη.
Στο πλευρό της ομάδας ο δήμαρχος
Ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας δεν θα μπορούσε να λείψει από την φιέστα της Α.Ε.Λ., με την δημοτική αρχή να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στην “φιέστα” της ΑΕΛ, η οποία είναι η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας του ομίλου νήσων, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, το Σάββατο 11/5/2019, με προσκεκλημένο τον διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Γιώργο Καραγκούνη.
Εκτός από παράγοντες του Δήμου, το ‘’παρών’’ έδωσαν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Χρήστος Ψέλλας και ο Γ’ αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Δήμος Λουζίδης.
Μετά το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε με τον Καλυμνιακό, ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. κ. Μιχάλης Τσάτσος ευχαρίστησε τους παίκτες αλλά και όσους βοήθησαν για να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο και κατόπιν το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ο οποίος συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ., όσο και τους παίκτες της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους που στήριξαν την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι δεδομένη η στήριξη της Δημοτικής Αρχής Λέρου στο δύσκολο έργο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.
Σημειώνεται ότι το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Κόλιας παρευρέθηκε με εν δυνάμει και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους , στο πάρτι της ομάδας στον πολυχώρο “Λιμάνι”, όπου εκ μέρους του συνδυασμού “Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους”, παρέδωσε στον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. κ. Μιχάλη Τσάτσο επιταγή με το ποσό των 1000 ευρώ, για τα πρώτα έξοδα της ομάδας στην Α’ Κατηγορία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου