Τοπικές Ειδήσεις

Βασ. Υψηλάντης : «Να συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα υποκαταστήματα της ΕΤΕ σε Αφάντου και Κρεμαστή».

Παρέμβαση για να συνεχίσει τη λειτουργία του το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στ’ Αφάντου αλλά και να επαναλειτουργήσει το Υποκατάστημα στη Κρεμαστή έγινε από τον Υποψήφιο Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Υψηλάντης απέστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Παύλο Μυλωνά με την οποία ζητά την επανεξέταση του θέματος και τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στ’ Αφάντου.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου σε διαφορετική περίπτωση θα υποστούν τεράστια ταλαιπωρία εκατοντάδες συναλλασσόμενοι στην περιοχή αυτή, οι οποίοι «δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε τράπεζες άλλων περιοχών».

Αναλυτικά η επιστολή του Υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ αναφέρει τα εξής:

ΠPOΣ κ. ΠAYΛO MYΛΩNA Διευθύνοντα Σύμβουλο (Εκτελεστικό Μέλος) της Εθνικής Τράπεζας

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Όπως καλά γνωρίζετε η Εθνική Τράπεζα δραστηριοποιείται, στη Ρόδο, με έναν τεράστιο όγκο συναλλαγών λόγω του ότι, τόσο οι κάτοικοι της Ρόδου όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες του πρώτου τουριστικού θέρετρου της χώρας, την εμπιστεύονται πλήρως.

Παρόλα αυτά, με μεγάλη λύπη πληροφορούμαι, από δημοσιεύματα, ότι η διοίκηση σας αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας των γραφείων συναλλαγών της ΕΤΕ στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και πριν από μερικούς μήνες και στην Τοπική Κοινότητα Κρεμαστής Ρόδου, σημεία εξόχως μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος για τη Ρόδο, με μεγάλο πληθυσμό και δίχως άλλα υποκαταστήματα άλλων τραπεζών.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Ενώνω τη φωνή μου με όλους τους συμπατριώτες μου που ήδη διαμαρτύρονται για τις συγκεκριμένες ενέργειες και σας καλώ να επανεξετάσετε με στόχο την αποτροπή τους.

Τυχόν αρνητική απόφαση σας θα βάλει σε τεράστια ταλαιπωρία τους συναλλασσόμενους, στις τουριστικές αυτές περιοχές του νησιού μας, αλλά και όλους τους κατοίκους των περιοχών αυτών που αδυνατούν να μετακινηθούν σε τράπεζες άλλων περιοχών.

Ζητώ λοιπόν να συνεκτιμήσετε τους λόγους που παραθέτω στην επιστολή μου και να αποτρέψετε τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Με τιμή

BAΣIΛEIOΣ NIKOΛAOΣ A. YΨHΛANTHΣ

Π. BOYΛEYTHΣ ΔΩΔEKANHΣOY

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου