Αθλητικά

Επίσκεψη στη… Δρακότρυπα!

Το πανέμορφο χωριό Δρακότρυπα Καρδίτσας επισκέφτηκε προχθες ο Κολοσσός. Μετά από πρόταση του Μ.Ε.Σ Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση» και με τη μεσολάβηση του γενικού διευθυντή του Mouzaki Palace Γιώργου Σύλλα, αντιπροσωπεία αθλητών και παραγόντων της ομάδας του Κολοσσού παρέστη στον αγιασμό των μαθητών του δημοτικού σχολείου. Μετά το πέρας του αγιασμού και αφού μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, οι «θαλασσί» ξεναγήθηκαν στο κέντρο του χωριού όπου και γεύθηκαν την παραδοσιακή πουτίγκα. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τη φυσική ομορφιά του χωριού όσο και από την φιλοξενία των κατοίκων και υποσχέθηκαν να επισκεφτούν ξανά την περιοχή με την πρώτη ευκαιρία. Ήταν μια ευχαρίστηση νότα στην καθημερινότητα της πανέμορφης Δρακότρυπας. Οι κάτοικοι και ο Μ.Ε.Σ. Δρακότρυπας ευχαριστούν θερμά την Κ.Α.Ε. Κολοσσός και εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν. Η «δσπορ» εξασφάλισε και φωτογραφίες από την επίσκεψη των «θαλασσί» στο δημοτικό σχολείο της Δρακότρυπας!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΙ ΑΡΗ
Τον Ηρακλή και όχι τον Άρη θα αντιμετωπίσει ο Κολοσσός το προσεχές Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Καρδίτσας για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τη θέση τους, ως αντίπαλος του Κολοσσού πήρε ο Ηρακλής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13:00 και έτσι οι Ροδίτες θα αντιμετωπίσουν και τρίτη ομάδα από την Α2 Κατηγορία, πριν ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη για τα «28α Μαυροσκούφεια», όπου θα αντιμετωπίσουν αρχικά τον Π.Α.Ο.Κ. και στη συνέχεια έναν εκ των Προμηθέα Πάτρας ή Ρέθυμνο. Έτσι, μετά τις αναμετρήσεις με τον Ερμή Αγιάς (80-62) και τον Α.Σ. Καρδίτσας, ο Κολοσσός θα παίξει με μία ακόμη ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Φιλική νίκη με σκορ 87-66 πέτυχε ο Κολοσσός στο Μουζάκι με αντίπαλο τον Α.Σ. Καρδίτσας στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Οι «θαλασσί» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και με τον Δημήτρη Μαυροειδή να παίζει και να πετυχαίνει 16 πόντους, η ομάδα του Νίκου Βετούλα πήρε τη φιλική νίκη. Σημαντικές λύσεις έδωσαν επίσης οι Ντιγκς, Ντούρεν και Μπράουνινγκ, που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Πατρινός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Δυνατά μπήκε και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ της 21-12, ενώ συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό στη δεύτερη περίοδο, πήγε στα αποδυτήρια με το +13 (42-29).
Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός ήταν το ίδιο καλός επιθετικά και έτσι η υπέρ του διαφορά διατηρήθηκε σε διψήφια επίπεδα (61-51). Στο τέλος, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα ανέβασαν κι άλλο τις στροφές τους και παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε, ενώ έγιναν και αρκετές δοκιμές, η ομάδα μας έφτασε στη νίκη με το τελικό 87-66. Ο Σωτήρης Μπιλλής δεν αγωνίστηκε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ενώ με την Καρδίτσα δεν έπαιξε ο Νίκος Καλλές.
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 42-29(ημ.), 61-51, 87-66
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Βετούλας): Μπράουνινγκ 15(7ριμπ.), Ντουρέν 14 (2), Κέμπτον 4, Άσκα 11(1), Δημάκος 4 (1ρ., 6ασ.), Γεωργαλλής, Ντιγκς 18(3), Αγγελάκος, Γεωργάκης 2, Μαυροειδής 16(10ριμπ.), Παπαδάκης 3(1), Μιροσάβιτς.
Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τζήμας): Παπαδόπουλος 5, Κακλαμάνος 10(2), Μαυρογιάννης 8, Γράβας 9(1), Σαριμπαλίδης 10(2), Μαγκουνής 13, Παπαχρήστος 3 (1), Κουρέπης 1, Μόκφορντ 5, Νάκης 2.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου