Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Πρόκριση για Ακουσίλαο, Απόλλωνα Κ. και Αναγέννηση Ε.

Την πρόκρισή τους στην 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου στον όμιλο Ρόδου για την σεζόν 2019-2020, πανηγυρίζουν οι Ακουσίλαος Φανών, Απόλλωνας Καλυθιών και Αναγέννηση Έμπωνα.
Οι «πράσινοι» του Σάββα Καραβόλια έκαναν την έκπληξη, επικρατώντας του Κλεόβουλου με σκορ 2-1 στο γήπεδο Φανών, με τέρματα των Λευτέρη Παπακωνσταντίνου στο 31ο και Τάσου Παπακωνσταντίνου στο 85ο λεπτό, ανατρέποντας την σε βάρος τους κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με γκολ του Χαράλαμπου Ταγκάεφ από το 14ο λεπτό.
Η Αναγέννηση Έμπωνα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και επιβλήθηκε του Ατρόμητου Διμυλιάς με το ευρύ σκορ 7-0.
Τα γκολ για την ομάδα του Φιλήμονα Μιχαλάκη σημείωσαν οι Κώστας Μερσιώτης στο 3ο και 13ο λεπτό, Γιάννης Κωνσταντάκης στο 16ο λεπτό, Αντώνης Κατωτικίδης στο 21ο και 40ο λεπτό, Χρήστος Ταντίκης στο 44ο λεπτό και Γιώργος Καραγιάννης στο 55ο λεπτό.
Τέλος, ο Απόλλωνας Καλυθιών επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που του είχε αποδοθεί πριν από την αναμέτρηση, επικρατώντας στο γήπεδο Λάρδου του τοπικού Ηρακλή με σκορ 3-0.
Ο Αλέξανδρος Αρέτογλου στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Δημήτρη Διακουράκη να κάνει το 2-0 στο 16ο λεπτό. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 61ο λεπτό ο Ίγκλι Ιντρίζι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου