Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: «Ελάφι» ο Μαρτσάκης

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, προχώρησε ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» μετά από τους Γκίνη, Μπαρούτα, Χασομέρη, Παπαδόπουλο και Κωστόπουλο, ολοκλήρωσαν την έκτη μετεγγραφή τους στην περίοδο του Ιανουαρίου.
Οι «πράσινοι» την πόλης μας απέκτησαν τον έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό Στέφανο Μαρτσάκη που στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 φόρεσε την φανέλα του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του και ο Α.Σ. Ρόδος επισημοποίησε την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Άλλη μια μετεγγραφή ανακοινώνει η Ρόδος.
Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πέρασε από Πλατανιά, Επισκοπή, Χανιά, ΟΦΗ, Άρη Λεμεσού, Δόξα Δράμας, ΠΑΕΕΚ και Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Είναι ο επιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης , 29 ετών, γεννημένος στις 24 Μαΐου του 1990, με ύψος 1,73 και καταγωγή από τα Χανιά.
Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Ρόδου και από σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) αποτελεί μέλος της. Από αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων υπό τον προπονητή της ομάδας Κώστα Βελιτζέλο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου