Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Χαμένη ευκαιρία και… τελικός με Αιγάλεω

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο ΓΑΣ Ιάλυσος στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμάτα για την 15η αγωνιστική της Football League.
Οι «τοξοβόλοι» παρότι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να κατακτήσουν το «τρίποντο», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά και να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την παραμονή στην κατηγορία.
Πλέον το παιχνίδι με την «Μαύρη Θύελλα» ανήκει στο παρελθόν, με τους «ερυθροκίτρινους» να στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (13:00) με αντίπαλο το Αιγάλεω, η οποία έχει τον χαρακτήρα του τελικού, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του νησιού μας.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις της εβδομάδας, ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με τους Βαγγέλη Χοσάδα και Αγαπητό Αμπελά να χωρίζουν σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές τους.
Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα οι «τοξοβόλοι» θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, συνεχίζοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό. Ο Κώστας Χειμωνέττος στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και οι άνθρωποι του συλλόγου θα αποφασίσουν σε ποια παιχνίδια, από τα επόμενα τέσσερα, θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. Εκτός πλάνων ενόψει Αιγάλεω θα είναι ο τιμωρημένος Μάρκος Μαραγκουδάκης.
Οι Αμπελάς και Χοσάδα στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω θα έχουν στην διάθεσή τους τον Σεργκέι Κούντικ, καθώς εντός των ημερών θα εκδοθεί το δελτίο του.
Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένεται στο νησί μας ο Τάσος Παγώνης και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Ματίας Τάντιτς, για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μετεγγραφής τους στους «τοξοβόλους» , έτσι ώστε στην συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων τους προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω.
«Έκλεισε» ο Ιβοριανός
Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος κινούνται για την απόκτηση ενός Ιβοριανού επιθετικού, έτσι ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει της συνέχειας της Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δσπορ», οι «τοξοβόλοι» συμφώνησαν προφορικά με τον ποδοσφαιριστή, που το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, και μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα ο αθλητής θα έρθει στο νησί μας, για να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί στις προπονήσεις του συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου