Αθλητικά

Μόνο νίκες το σαββατοκύριακο η Τελχινίδα

Μόνο νίκες πέτυχαν οι ομάδες βόλεϊ της Τελχινίδας που αγωνίσθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο. Το Σάββατο στην Κω οι κορασίδες και οι παγκορασίδες επικράτησαν των αντίστοιχων τμημάτων του ΑΟ Αθλοπαιδιών ενώ την Κυριακή στο Βενετόκλειο οι άνδρες νίκησαν την τυπικά γηπεδούχο Φλόγα.

Στην Κω, οι κορασίδες της Τελχινίδας πήραν δύσκολα το τρίποντο αφού συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από την τοπική ομάδα. Στα δύο πρώτα σετ οι ροδίτισσες ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ αλλά πάντα με πολύ μικρή διαφορά κάτι που στάθηκε αρκετό να τους δώσει, έστω και δύσκολα, το προβάδισμα με 0-2 σετ (21-25 και 22-25).

Στο 3ο σετ οι γηπεδούχες ήταν καλύτερες και ξέφυγαν στο σκορ διαδοχικά με 5-1, 16-9 και 19-12. Η Τελχινίδα αν και αντέδρασε καθυστερημένα κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 20-19, στη συνέχεια να προηγηθεί με 22-23 και να φθάσει σε ματς μπολ (23-24). Στις δυνατές φάσεις που ακολούθησαν οι αθλήτριες του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου ήταν πιο αποτελεσματικές και πήραν στο σετ με 27-25 μειώνοντας σε 1-2 σετ.

Η αγωνιστική άνοδος των γηπεδούχων όμως δεν είχε συνέχεια αφού το 4ο σετ άνηκε αποκλειστικά στην Τελχινίδα. Οι ροδίτισσες προηγήθηκαν διαδοχικά με 3-8, 8-15 και 9-23 για να πάρουν τελικά το σετ με 15-25 και το ματς με 1-3 σετ.

ΑΟ Αθλοπαιδιών-ΡΣΦΠ Τελχινίς 1-3 σε 119΄(21-25 σε 25΄, 22-25 σε 30΄, 27-25 σε 34΄και 15-25 σε 30΄)

ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Δήμητρα Αϊβαλιώτη, Αναστασία Βλαχοκώστα, Θάλεια Γεωργίου (λ), Βασιλική Γιαννακου, Τριανταφυλλιά Διακογιώργη, Αγγελική Θεοδωρέλου, Στεργία Λάμπρου, Κατερίνα Ματσουρη, Ηλιάνα Μισιρι, Μαρία Μυρωνίδη, Βασιλική Μυρωνίδη (λ), Μηλίτσα Σουτζούμ, Φ. Χατζηπαυλή και Χριστίνα Στραβοπόδι.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Δήμητρα Βαρτζιά, Ειρήνη Κακλαμάνου, Σταματίνα Γκιζέττη, Αναστασία Δημητριάδη, Άννα Καπετάν Γεωργίου (λ), Μιχαέλα Βογιατζή, Μιχαηλία Λαζαρίδου, Ραφαέλα Ζωγράφη, Σταυρούλα Καλιόζη, Εύη Μανωλάκη (λ), Ελένη Μαστόρου, Νοέμη Ντούσκου, Πάολα Σουσάρι και Αριέτα Τερζίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Νικολέττα Κρίτσα και ο Δημήτρης Ανδρέου.

Στο ματς των παγκορασίδων η Τελχινίδα δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην τοπική ομάδα και έφθασε εύκολα στην 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΟ Αθλοπαιδιών-ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σε 49΄(08-25 σε 12΄, 18-25 σε 17΄ και 11-25 σε 20΄)

ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μαρία Μυρωνίδη, Βασιλική Μυρωνίδη, Ιωάννα Θυμνιου, Κυρ. Εξαρχοπούλου, Θάλεια Γεωργίου, Αναστασία Βλαχοκώστα και Φ. Χατζηπαυλή.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Αλεξία Γκιάτα, Νικολέτα Γκίκα (λ), Κάλλια Θαρρενάκη (λ), Σταυρούλα Καλιόζη, Νοέμη Ντούσκου, Πάολα Σουσάρι, Σταματίνα Γκιζέττη, Αναστασία Δημητριάδη, Ραφαέλα Ζωγράφη, Ειρήνη Κακλαμάνου, Χριστίνα Παρασκευά και Ελένη Μαστόρου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Δημήτρης Ανδρέου και η Νικολέττα Κρίτσα.

Στους άνδρες ο ΡΣΦΠ Τελχινίς σημείωσε την 1η του νίκη αφού επικράτησε με 0-3 σετ της Φλόγας.

Αν και τα δύο πρώτα σετ πήγαν εύκολα στην Τελχινίδα στο 3ο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς φθάνοντας μάλιστα πρώτοι στο ματς πόιντ (24-23). Οι νικητές όμως ήταν πιο δυνατοί στο φιλέ και πήραν το σετ με 24-26.

ΑΠΣ Φλόγα-ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 65΄(09-25 σε 15΄, 15-25 σε 20 και 24-26 σε 30΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Δημήτρης Καλιόζης, Σεβαστός Φιλίππου, Ηλίας Ρέγκλης, Γιώργος Καζατζάκης, Ανδρέας Μοσκιού, Πάνος Μπάλής, Δημήτρης Λαζαράκης, Βασίλης Σπυρόπουλος, Στέλιος Χαριστής (λ) και Αντώνης Χατζηγεωργίου.

Φλόγα: Σάββας Χατζηνικολάου, Νεκτάριος Γεράκης, Σάββας Γεράκης, Τρ. Ζερβός, Διαμαντής Σπυρίδης και Μ. Χαλαρης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν η Μαίρη Παπαδούλη, ο Μαρία Ινγγλέση και η Ανθούλα Δόση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου