Αθλητικά

Συνέχεια στην Καλαμάτα για Σπανουδάκη

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το διεθνές grand prix στίβου «Παπαφλέσσεια 2019» που θα διοργανώσει ο ΓΣ Μεσσηνιακός  σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και θα ξεκινήσουν στις 18.00.

Στη διοργάνωση θα πάρει μέρος και η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη του ΓΣ Ηλιούπουλης, η οποία ξεκίνησε τους αγώνες της για τη θερινή σεζόν στη Φιλοθέη την περασμένη Τετάρτη, με σκοπό μια καλή επίδοση και γιατί όχι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα που είναι και ο μεγάλος στόχος της πρωταθλήτριας μας για φέτος.

Συνάντηση στην ΕΟΕ για το Μινσκ

Ενημερωτική συνάντηση με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενόψει των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μινσκ της Λευκορωσίας (21-30 Ιουνίου), διοργάνωση στην οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τη διαμονή, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις διαπιστεύσεις και γενικά την καλή λειτουργία της Ελληνικής αποστολής. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων, ο οποίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για θέματα ασφαλούς πλοήγησης και χρήσης του διαδικτύου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου