Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Τελική ευθεία για… Πύργο

Την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο του Πύργου (12:00) με αντίπαλο τον τοπικό Πανηλειακό, συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.
Ο νέος τεχνικός των «τοξοβόλων» έχει επικεντρωθεί σε θέματα τακτικής, καθώς θέλει το συντομότερο δυνατό οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, όπως και να αντιληφθούν την φιλοσοφία του, έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στόχος του ΓΑΣ Ιάλυσος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που θα επιτρέψει στους «τοξοβόλους» να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,διατηρώντας την διαφορά από τις ομάδες που τον καταδιώκουν.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, κάτι που το γνωρίζουν όλοι στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος, ωστόσο, θεωρούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους τότε θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα κομβικό σημείο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το θετικό στην ομάδα είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον ανέτοιμο έπειτα από τον τραυματισμό του Δημήτρη Σταυλά ( έχει ξεκινήσει προπονήσεις), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο Παπαβασιλείου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, ενώ η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τον Πύργο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου