Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: Η γιορτή των πρωταθλητών

Το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε η φιέστα του Α.Σ. Ρόδος για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, που σηματοδοτεί την επιστροφή του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό παρουσία αρκετού κόσμου, μεταξύ των οποίων ανθρώπων του αθλητισμού και της πολιτικής, που τίμησαν με την παρουσία τους τα «ελάφια».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες των τμημάτων υποδομής των «πρασίνων» και φιλικό παιχνίδι των πρωταθλητών με την Μικτή Ομάδα της Δωδεκανήσου.
Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Τώνης Μαρτίνης που έστειλε το μήνυμα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη να διατηρηθεί ο ίδιος όμιλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έτσι ώστε οι ομάδες μας να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ανόδου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΔ, με τον αρχηγό των «ελαφιών» Σταμάτη Καντιμοίρη να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του νησιού μας, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Να σημειώσουμε ότι στην φιέστα του Α.Σ. Ρόδος έδωσαν το «παρών» και καλαθοσφαιριστές του Κολοσσού

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου