Τοπικές Ειδήσεις

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ρόδος Αξιών”

Το Σάββατο 13 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ρόδος Αξιών” στην πλατεία Κωσταρίδη, στα οποία παραβρέθηκαν εκτός από τους υποψήφιους της παράταξης, πολλοί υποστηρικτές, φίλοι και συνεργάτες της παράταξης καθώς επίσης και αρκετοί συμπατριώτες μας.

Η παρουσία τους μάλιστα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην παράταξη με επικεφαλής τον Δημήτρη Κρητικό, τον άνθρωπο που συνέθεσε και ενέπνευσε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων με στόχο να συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητα ζωής όλων μας σε αυτό τον τόπο.

Η επιλογή της θέσης του εκλογικού κέντρου στην πλατεία του Κωσταρίδη ή Αγίου Νικολάου όπως είναι πιο γνωστή δεν έγινε τυχαία, είχε διπλό συμβολικό χαρακτήρα. Αφενός συμβολίζει το πολιτικό ήθος που διακρίνει τον Δημήτρη Κρητικό, μιας και από την πλατεία αυτή στο παρελθόν ξεκινούσαν τους αγώνες τους μεγάλοι πολιτικοί άνδρες που έγραψαν ιστορία στον τόπο μας. Αφετέρου συμβολίζει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που ονειρεύεται η “Ρόδος Αξιών” για τον τόπο μας την επόμενη μέρα, μιας και η πλατεία είναι ο τόπος συνεύρεσης ανθρώπων και σημείο που ενώνει.

Αποτελεί το νευραλγικό σημείο της αστικής ζωής του ανθρώπου και της ταυτότητας της πόλης στην οποία ζει. Σε αυτό εδώ το εκλογικό κέντρο, όλο αυτό το διάστημα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ο Δημήτρης Κρητικός με τις ομάδες εργασίας της παράταξης καθημερινά δούλευαν σκληρά, ώστε να παράξουν ένα φιλόδοξο αλλά κυρίως υλοποιήσιμο πρόγραμμα για τον τόπο μας. Είναι το πρόγραμμα που τις επόμενες μέρες θα δει το φως της δημοσιότητας και στο οποίο αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές ο ίδιος ο κ. Κρητικός κατά τη σύντομη ομιλία του.

Ειδικότερα μετά την τέλεση του αγιασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος σε μια σύντομη αλλά μεστή ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι θέλουμε έναν δήμο κοντά στον πολίτη, κάτι που μπορεί να γίνει με τη  στήριξη μόνο των πολιτών.

“Οι υποψήφιοί μας, είναι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του και άριστοι γνώστες των τοπικών μας προβλημάτων και αυτούς ακριβώς χρειάζεται ο τόπος για να αλλάξει προς καλύτερο” είπε ο κος Κρητικός και τόνισε ότι «διαφέρουμε από τους άλλους, γιατί είμαστε αληθινά ανεξάρτητοι, χωρίς κομματικές ή  άλλες εξαρτήσεις».

Οι δέκα βασικοί άξονες του προγράμματος της παράταξης «Ρόδος Αξιών» τους οποίους παρουσίασε περιληπτικά ο κ. Κρητικός είναι:

  • Αναβάθμιση διοικητικής λειτουργίας δήμου
  • Κυκλοφοριακό και οδική ασφάλεια
  • Καινοτομίες στην εξυπηρέτηση του πολίτη
  • Πολεοδομική ανασυγκρότηση και σχεδιασμός
  • Έργα υποδομών, περιβάλλον, καθαριότητα
  • Υγεία-πρόνοια, πολιτική προστασία
  • Τουρισμός
  • Παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός
  • Επιχειρηματικότητα και οικονομική ανάπτυξη
  • Πρωτογενής τομέας.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου παραβρέθηκαν επίσης ο ταμίας της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Μουστάκας και ο Α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κώστας Δαμίγος.

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου