Αθλητικά

Super League 2: Από βδομάδα οι αποφάσεις

• Ο αριθμός των ομάδων με τον οποίο θα διεξαχθεί η νεοσύστατη κατηγορία θα είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. της ΕΠΟ στις 22/5

Ελπίδες σε Ηρακλή, Τρίκαλα αλλά και στους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής πως μπορεί να τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν στην Super League 2 της επόμενης χρονιάς άφησαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη στην Βουλή πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η νεοσύστατη κατηγορία να διεξαχθεί με 14 ομάδες αντί για 12 που προβλέπει το αρχικό πλάνο.
Βεβαίως, ο τελικός λόγος ανήκει στην ΕΠΟ, η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για την διάρθρωση των κατηγοριών, τον αριθμό των ομάδων αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 22 Μαΐου. Σε αυτό, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα αποφασίσουν για το αν η Super League 2 θα διεξαχθεί, τελικώς, με 12 ή 14 ομάδες, καθώς και το ποιες ομάδες θα καλύψουν τις δύο επιπλέον θέσεις αν προκριθεί το δεύτερο σενάριο.
Αν, δηλαδή, αυτές θα είναι οι δύο επιλαχούσες της νυν Football League (Ηρακλής ή Τρίκαλα) ή αν δύο εκ των οκτώ πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής (Καβάλα, Βέροια, Κρόνος Αργυράδων, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, ΓΑΣ Ιάλυσος, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος).
Υπενθυμίζεται πως οι 12 ομάδες της Super League 2 της επόμενης χρονιάς θα είναι οι ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, ΑΟΧ Κισσαμικός, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης και ο ηττημένος του μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου