Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Παραιτήθηκαν Κοντός και Συμιακός

• Σε εκλογές οδηγείται ο σύλλογος στις 7 Ιουνίου
• Απίστευτές καταγγελίες από τον Μιχάλη Κοντού για απειλές προς το πρόσωπό του

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν στα διοικητικά του Απόλλωνα Καλυθιών.
Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Κοντού, με την οποία επιτέθηκε σε πρώην διοίκησης, ενώ ξεκαθάρισε ότι η θητεία του Δ.Σ. του ολοκληρώνεται το 2023, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην.
Ο Μιχάλης Κοντού, όπως και ο αντιπρόεδρος Μανώλης Συμιακός παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους και πλέον ο Απολλώνας οδηγείται σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Όπως όλα δείχνουν, η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα οριστούν για την Κυριακή 7 Ιουνίου, όπου μεταξύ άλλων θα γίνει και ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Μιχάλης Κοντού και Μανώλης Συμιακός δεν προτίθεται να ξανά εμπλακούν στα κοινά της ομάδας, ωστόσο, όπως αναφέρουν θα βρίσκονται κοντά στην διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου για να την βοηθήσουν, εφόσον τους ζητηθεί.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Μανώλη Συμιακό, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, όπως και τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρικά.
Αναλυτικά:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα για την στήριξή του.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρικά και τους ανθρώπους που αποτελούσαν το συμβούλιο του για την βοήθειά τους να ξεχρεώσουμε την ομάδα».
Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Κοντού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει εκφοβισμό προς το πρόσωπό του, μέσω του πατέρα του, προκειμένου να παραιτηθεί.
Αναλυτικά:
«Σήμερα Παρασκευή , πληροφορήθηκα από τον πατέρα μου ότι κάποιος από τις Καλυθιές, τον φοβέρισε να παραιτηθώ από την ομάδα. Μίλησε για βία και ξύλο .
Τον ενημερώνω να αφήσει στην άκρη την οικογένεια μου και αν θέλει κάτι μπορεί να έρθει να μου τα μεταφέρει ο ίδιος. Δεν έχω ενοχλήσει κανένα, αν έχει τόσο πολύ πάθος με την ομάδα, τον προσκαλώ να έρθει να παραλάβει την ομάδα σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) στις 22:30 στο Δ.Σ. Εμείς οι παράγοντες δεν βγάζουμε χρήματα από το ποδόσφαιρο, προσφέρουμε στο χωριό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου