Αθλητικά

Εργασίες αποκατάστασης στο στάδιο Ανταγόρας

Η εταιρεία ΑΘΛΟΔΟΜΗ ΟΕ πραγματοποίησε το Σάββατο εργασίες αποκατάστασης στο ταρτάν του σταδίου Ανταγόρας. Συγκεκριμένα έγινε απομάκρυνση κατεστραμμένου ελαστικού τάπητα από 40 σημεία που βρίσκονταν διάσπαρτα στους έξι διαδρόμους που αφορούν τις ευθείες που έχουν κατεύθυνση προς τον τερματισμό των δρομικών αγωνισμάτων. Στη συνέχεια έγινε επάλειψη της ειδικής κόλλας και τοποθέτηση υλικού ταρτάν, με το οποίο έγινε επικάλυψη όλων των σημείων που ήταν κενά και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών.

Η εταιρεία ΑΘΛΟΔΟΜΗ ΟΕ πραγματοποίησε αφιλοκερδώς όλες τις εργασίες καθώς και την προμήθεια των υλικών.

Ο ελαστικός τάπητας (ταρτάν) τοποθετήθηκε τον Ιούλιο του 1998 ενόψει της διεξαγωγής των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου στην Κω, επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Καΐσερλη. Έκτοτε έχουν πραγματοποιηθεί επί μέρους παρεμβάσεις για την συντήρηση του ελαστικού τάπητα. Ο χρόνος των 22 ετών συνεχούς χρήσης και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες, τη ζέστη, τη βροχή και το κρύο έχει επιφέρει μεγάλη φθορά στην ποιότητα του ελαστικού τάπητα.

Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Κω για το έργο της Αποκατάστασης στίβου και ηλεκτροφωτισμού στο νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, θα δώσει νέα πνοή και ώθηση στον αθλητισμό της Κω και της Δωδεκανήσου ως αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Έπαρχου Κω κυρίου Γιάννη Καμπάνη, του Δημάρχου Κω κυρίου Θεοδόση Νικηταρά, του εντεταλμένου αθλητισμού περιφερειακού συμβούλου κυρίου Νικόλαου Νικολή, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Κω κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και αθλητισμού κυρίας Σέβης Βλάχου. (aegeanews.gr)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου