Τοπικές Ειδήσεις

Ανασυντάσσονται οι κομματικές οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής – “Nέα” N.E. ν. Δωδεκανήσου μέχρι τέλος Iουλίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται και σε τοπικό επίπεδο οι διεργασίες για την ανασύνθεση των κομματικών οργανώσεων στο ΚΙΝ.ΑΛ. και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δ», θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη αποφασιστεί η διεύρυνση της Ν.Ε. νοτίου συγκροτήματος του ΚΙΝ.ΑΛ. προκειμένου να υπάρχει εκπροσώπηση στο όργανο και από μέλη νησιών, όπως είναι το Καστελόριζο, η Κάσος και η Κάρπαθος.
Όπως δηλώθηκε αρμοδίως στη «δ», το ενδιαφέρον για συμμετοχή στα νέα κομματικά όργανα είναι έντονο καθώς τόσο νέα πρόσωπα όσο και μέλη που είχαν αποσυρθεί στα τελευταία χρόνια, εξεδήλωσαν την πρόθεση να συμμετέχουν και να προσφέρουν στη διαδικασία της ανασύνθεσης, ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης που επιχειρεί το ΚΙΝ.ΑΛ.
Ούτως ή άλλως οι σημερινές προσωρινές νομαρχιακές επιτροπές συστάθηκαν με βάση τις Νομαρχιακές Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα, με σκοπό να οδηγήσουν τις οργανώσεις ανά νομό στην εκλογή νέων οργάνων, Νομαρχιακές Επιτροπές και Συντονιστικές Γραμματείες Τοπικών Οργανώσεων.
Ωστόσο, το lockdown, επέφερε αλλαγές στον προγραμματισμό και στον σχεδιασμό των εσωκομματικών διαδικασιών και δράσεων, γι αυτό και σημειώνεται καθυστέρηση στην ανάδειξη των νέων κομματικών οργάνων.
Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, στη μετά κορωνοϊό εποχή το ΚΙΝ.ΑΛ. θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες και θα προχωρήσει στη συγκρότηση σώματος μέχρι το τέλος Ιουλίου, προκειμένου να μπορεί να εφαρμοστεί και στην πράξη ο προγραμματισμός που έχει αποφασιστεί.
Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, είναι ότι οι κλυδωνισμοί που επέφερε εσωκομματικά στο ΚΙΝ.ΑΛ. η διαφοροποίηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη από την επίσημη γραμμή του κόμματος, κατά την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις συναθροίσεις, δεν επηρέασε την Ν.Ε. νότιας Δωδεκανήσου, όπως συνέβη σε άλλες νομαρχιακές επιτροπές ανά την χώρα καθώς τα μέλη της -μετά την αποδοχή των προτάσεων του ΚΙΝΑΛ από τον υπουργό Μιχ. Χρυσοχοΐδη- τάχθηκαν υπέρ της απόφασης της προέδρου τους κ. Φώφης Γεννηματά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου