Αθλητικά

Στα Άνω Λιόσια οι αθλητές του ΑΣ Φιλέρημος για τις διεθνείς διοργανώσεις

Ανακοίνωση σχετικά με την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου -15 ετών και του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου και όπεν +21 ετών, εξέδωσε η ομοσπονδία. Θυμίζουμε, ότι στην ελληνική αποστολή για τις δύο διεθνείς διοργανώσεις θα βρίσκονται και αρκετοί αθλητές του ΑΣ Φιλέρημος Ρόδου. Αναλυτικά:

«Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν ΟΡΙΣΤΙΚΑ στo ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 3 ημέρες

Ημερομηνίες διεξαγωγής 21-22-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο όλες τις ημέρες των αγώνων.

Οι υπεύθυνοι προπονητές θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις των αθλητών τους την ΠΕΜΠΤΗ 20/9, από τον χώρο του REGISTRΑΤΙΟΝ, στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARNIS στις 17.30.

Προσοχή στην ζύγιση των αθλητών που αγωνίζονται την Παρασκευή. (OFFICIAL ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ).Να τηρηθούν οι ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα και να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο ,την διαπίστευσή σας , και για τις μικρότερες ηλικίες πιστοποιητικό γεννήσεως και το δελτίο της ομοσπονδίας. Στην ζύγιση θα προσέλθει όλη η εθνική ομάδα μαζί .

Επισημαίνουμε ότι είναι υποχρεωτική στην ζύγιση η παρουσία και των αθλητών του duo system καθώς και των αθλητων που αγωνίζονται στις κατηγορίες των +κιλών. Επίσης διευκρινίζουμε την παρουσία και την ζύγιση σε όλα τα συστήματα που αγωνίζεται ο αθλητής .

Τον συντονισμό της εθνικής ομάδας έχει ο κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στον οποίο και θα απευθύνονται όλοι οι προπονητές για όλα τα θέματα που την αφορούν.

Αθλητές και προπονητές προσέρχονται στο στάδιο με την φόρμα της εθνικής ομάδας.

Επισημαίνουμε ότι στους τελικούς – ημιτελικούς οι προπονητές πρέπει να φορούν σακάκι.

Για όσους χρειάζονται ξενοδοχείο στην ΑΘΗΝΑ για τις ημέρες των αγώνων , έχουμε κάνει κράτηση στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΚ ΗΟΤΕΛ κοντά στην αττική οδό, 15 λεπτά από το αεροδρόμιο και 20 λεπτά από το στάδιο από 20 έως 24/9 . Τιμές κατ ‘ άτομο με πρωινό και 3 μεταφορές στο στάδιο τις ημέρες των αγώνων 4 διανυκτερεύσεις ΤΡΙΚΛΙΝΟ 130 ευρώ/άτομο  ΔΙΚΛΙΝΟ 150 ευρώ/άτομο  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 210 ευρώ. Για  όσους επιθυμούν και τους ενδιαφέρει η ως άνω προσφορά να ενημερώσουν έγκαιρα στο τηλ. 6944539753 την κα. Κατσιάννη Μαρία για την κράτηση τους γιατί είναι αρκετά δύσκολο λόγω αυξημένης ζήτησης ξενοδοχείων στην Αθήνα,  για  αυτό, προσπαθήσαμε να βρούμε ένα ξενοδοχείο για να εξυπηρετηθούν και οι Έλληνες.

Την Πέμπτη 20/9 το πρωί , στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας αθλητισμού των πανεπιστημίων, θα διεξαχθούν στο στάδιο διεθνείς αγώνες υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Στους αγώνες αυτούς δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές και σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ του αθλήματος  με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας. Στους αγώνες αυτούς δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Η προπόνηση στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και η συνάντησή μας με την Ιταλική ομάδα θα γίνει μόνο την ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9 . Θα αναχωρήσουμε νωρίς το πρωί και θα επιστρέψουμε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας . Θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για τις ακριβείς ώρες».

Οι Ροδίτες που βρίσκονται στις εθνικές ομάδες:

ΠΑΙΔΩΝ -15 ΕΤΩΝ FS -60Kgr: ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΠΑΙΔΩΝ -15 ΕΤΩΝ NW -41Kgr: ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΑΝΔΡΩΝ +21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -77Kgr: ΦΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΑΝΔΡΩΝ +21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -85Kgr: ΜΑΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ +21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -62Kgr: ΠΟΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ +21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -70Kgr: ΜΠΕΚΡΗ ΑΝΝΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ +21 ΕΤΩΝ (Ne-waza System) -55Kgr: ΠΟΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΕΦΗΒΩΝ -18 ΕΤΩΝ FS -73Kgr: ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ )ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΕΦΗΒΩΝ -18 ΕΤΩΝ NWS -55Kgr: ΚΑΠΑΪ ΙΛΝΤΙ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΕΦΗΒΩΝ -18 ΕΤΩΝ NWS -66Kgr: ΙΝΤΡΙΖΑΙ ΧΙΛΜΙ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΑΝΙΔΩΝ -18 ΕΤΩΝ FS -44Kgr: ΙΝΤΡΙΖΑΪ ΑΛΝΤΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ) , ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΑΝΙΔΩΝ -18 ΕΤΩΝ FS -52Kgr: ΙΝΤΡΙΖΑΪ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΑΝΙΔΩΝ -18 ΕΤΩΝ FS +70Kgr: ΡΕΓΚΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΑΝΙΔΩΝ -18 ΕΤΩΝ NWS -44Kgr: ΙΝΤΡΙΖΑΪ ΑΛΝΤΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΑΝΙΔΩΝ -18 ΕΤΩΝ NWS -52Kgr: ΙΝΤΡΙΖΑΪ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -56Kgr: ΚΑΠΑΪ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -69Kgr: ΠΑΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -21 ΕΤΩΝ (Ne-waza System) -56Kgr: ΚΑΠΑΪ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -21 ΕΤΩΝ (Fighting System) -55Kgr: ΑΣΒΕΣΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ), ΜΑΝΤΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -21 ΕΤΩΝ (Ne-waza System) -55Kgr: ΜΑΝΤΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ο ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ)

*Οι αθλητές της κατηγορίας -12 ετών που δεν έχουν διαβατήριο θα ζυγιστούν με το δελτίο της ομοσπονδίας και πιστοποιητικό γεννήσεως. Όλοι οι υπόλοιποι με ταυτότητα ή διαβατήριο.

Όσοι δεν στείλουν φωτογραφία (ψηφιακό αρχείο μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος), τύπου ταυτότητας μαζί με το ονοματεπώνυμο του αθλητή με λατινικούς χαρακτήρες και την κατηγορία που αγωνίζονται , καθώς και ιατρικό πιστοποιητικό έως τις 20 Αυγούστου, θα ακυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για τις φόρμες της εθνικής οι αθλητές θα πρέπει να στείλουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραγγελία του για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου