Αθλητικά

Η Κάλυμνος στον χάρτη της ελληνικής ποδηλασίας!

Ανακοινώθηκε στα σωματεία το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το νέο έτος. Σε αυτό περιλαμβάνεται και ένας αγώνας στην Κάλυμνο τον Νοέμβριο του 2020.

Διοργανωτής είναι ο «ΦΙΛΙΝΟΣ» της Κω και στην Κάλυμνο ελπίζουν να υπάρξουν αθρόες συμμετοχές από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου μιας και ο αγώνας θα είναι βαθμολογούμενος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας.

Συγκεκριμένα, θα αφορά σε κατηγορίες παιδιών από 7-17 ετών αλλά και ενήλικες άνδρες και  γυναίκες κατηγορίας master (άνω των 30 ετών).

Άπαντες στο νησί ελπίζουν ότι το τριήμερο αγώνων που σχεδιάζεται, να στεφθεί από απόλυτη  επιτυχία και να καθιερώσει και τη Κάλυμνο ως έναν ποδηλατικό προορισμό.

Να θυμίσουμε ότι η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτρη Καλικάτζαρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλύμνου τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποδέχθηκε το αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και ενέκρινε τη σκοπιμότητα συνδιοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας 2019 στην Κάλυμνο.

Τελικά μπορεί να μην ευδοκίμησε η διοργάνωση για το 2019 όμως ο νέος προγραμματισμός του 2020 περιλαμβάνει για πρώτη φορά την Κάλυμνο. (kalymnos-news.gr)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου