Αθλητικά

Ποδόσφαιρο 6Χ6: Επιστρέφει το «Ρόδος Καπ – Μουντιαλίτο»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν ότι επιστρέφει το «Ρόδος Καπ – Μουντιαλίτο 6Χ6», εξέδωσαν οι διοργανωτές.
Αναλυτικά:
«Το Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου Βιτζηλαίος και το news12.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ξανά μετά από χρόνια το Ρόδος Καπ – Μουντιαλίτο 6Χ6.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε όμιλο των 12 ομάδων, οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια και θα ακολουθήσουν αγώνες κατάταξης, με κανόνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου 6Χ6 της FIFA.
Ο σκοπός του τουρνουά εκτός του καθαρά αθλητικού του χαρακτήρα, μπορεί να πάρει και φιλανθρωπικό σκοπό από την στιγμή που η πρωταθλήτρια ομάδα θα κερδίσει το ποσό των 1000 ευρώ και θα μπορέσει να τα διαθέσει όπως αυτή θα θελήσει!
Το τουρνουά θα ξεκινήσει αμέσως μετά την συμπλήρωση των 12 ομάδων. Οι αγώνες θα διεξάγονται βραδινές ώρες και κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες αλλά φυσικά θα υπάρξει αυστηρή τήρηση του προγράμματος.
Για συμμετοχές οι ομάδες μπορούν να εγγραφούν
-στο Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου Βιτζηλαίος Λίνδου 229 και στο τηλέφωνο 2241065507 και 6945991140.
-στο news12.gr στο email info@news12.gr ή στο τηλέφωνο 6945 790898».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου