Αθλητικά

Τζάμπολ πιθανότατα στις 19 Οκτωβρίου

Λογικά στις 19 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που θα γίνει γνωστό την προσεχή εβδομάδα. Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου προσανατολίζεται για να γίνει η πρεμιέρα στις 19 και 20 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα ο Φιλήμων Χατζηαντωνίου θα ετοιμάσει τον προγραμματισμό για όλη την αγωνιστική περίοδο. Όλα τα θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των σωματείων, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμες και οι προκηρύξεις, όπου θα αναφέρεται και η ημερομηνία των κληρώσεων για όλα τα πρωταθλήματα.
Τη νέα χρονιά δεν θα αλλάξει κάτι στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα των σωματείων του βορείου συγκροτήματος να διεξαχθεί ένας όμιλος μεταξύ των ομάδων της Κω, της Καλύμνου και της Λέρου, με την προϋπόθεση ότι τα σωματεία θα υπογράψουν ένα έγγραφο και θα παίζουν κανονικά όταν ορίζονται οι αγώνες τους, ενώ δεν θα υπάρχει κανένας λόγος για αναβολή αγώνων εκτός από την κακοκαιρία και το απαγορευτικό απόπλου. Στον όμιλο νήσων του πρωταθλήματος των παμπαίδων θα πάρουν μέρος οκτώ σωματεία, οπότε θα διεξαχθεί πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών, ενώ στη Ρόδο θα γίνουν (όπως και πέρσι) δύο όμιλοι με πλέι-οφ.
Από κει και πέρα το ανδρικό πρωτάθλημα θα παραμείνει ως έχει και μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν πλέι-οφ και φάιναλ-φορ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου. Όπως είναι γνωστό, το γυναικείο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σ’ έναν όμιλο αφού θα συμμετέχουν μόλις τέσσερις ομάδες (Γ.Σ. Διαγόρας, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Ιπποκράτης Κω, Ε.Α. Καλύμνου). Όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα υποδομών (έφηβοι, νεανίδες, παίδες, κορασίδες, παγκορασίδες) θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους (Ρόδου και βορείου συγκροτήματος) και στη συνέχεια θα γίνουν τα φάιναλ-φορ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ: Από 11 έως 15 Απριλίου 2020 (προκριματική φάση) 22-26 Απριλίου (τελική φάση)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Από 11 έως 15 Απριλίου 2020 (προκριματική φάση), 22-26 Απριλίου (τελική φάση)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ: Από 29 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2020 (προκριματική φάση), 24-28 Ιουνίου 2020 (τελική φάση)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Από 29 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2020 (προκριματική φάση), 24-28 Ιουνίου 2020 (τελική φάση)
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΔΡΩΝ: Από 24 έως 28 Ιουνίου 2020
ΜΠΑΡΑΖ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Από 24 έως 28 Ιουνίου 2020

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου