Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Στους Αγίους Αποστόλους η προπόνηση

Την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ορφέα, συνέχισε χθες ο Α.Σ. Ρόδος.
Ο Θανάσης Δέδες αποφάσισε το χθεσινό πρόγραμμα να διεξαχθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στο οποίο θα γίνει η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» της πόλης μας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να το συνηθίσουν.
Η προπόνηση, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ενώ εκτελέστηκαν και ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό των «πρασίνων» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο Α.Σ. Ρόδος θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας, συντηρώντας την διαφορά από τις ομάδες που τον καταδιώκουν.
Ο Θανάσης Δέδες έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο λεπτό για να οδηγηθούν στο «τρίποντο», καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τον Ορφέα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας είναι σε θέση να κάνουν ζημιά αν δεν προσεχθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου