Αθλητικά

Ντέρμπι κορυφής στα Μαριτσά

Στο γήπεδο των Μαριτσών κόντρα στον τοπικό Ηρακλή θα δοκιμαστεί σήμερα η Ρόδος (15.30), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Οι «πράσινοι» με νίκη θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Ηρακλής θα επιδιώξει να κόψει τη… φόρα των «ελαφιών», κάτι που είχε κάνει και στον πρώτο γύρο στο Δημοτικό Στάδιο.

Την ίδια ώρα στις Καλυθιές ο Απόλλωνα θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη, με τις δύο ομάδες να θέλουν το «τρίποντο», κυρίως για λόγους γοήτρου.

ΚΥΡΙΑΚΗ(17/02):
Μαριτσά (15:30): Ηρακλής Μαριτσών- Ρόδος (Δελαπόρτας- Φραντζής)
(Ατσικνούδας- Τσέτσος- Ναζιρόπουλος/ Λάμπρου)
Καλυθιές (15:30): Απόλλων Καλυθιών- Κλεάνθης Παραδεισίου (Στεργάκης)
(Κάζας- Καλκαβούρας- Τσιβίτης/ Στέργου)

Η κοινή ανακοίνωση του ΑΣ Ρόδος και του Ηρακλή Μαριτσών για το σημερινό ματς:

«Οι διοικήσεις του ΑΣ Ρόδος και του Ηρακλή Μαριτσών από κοινού ανακοινώνουν ότι στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του μεταξύ τους αγώνα, παρουσία των δυο προέδρων και του διοικητή του ΑΤ Ιαλυσού κ. Καλαμάτα, αποφασίστηκαν πως οι φίλαθλοι της Ρόδου θα καθίσουν σε εξέδρα απέναντι από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Μαριτσών.

Με τις διαβεβαιώσεις και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα σε αθλητικό κλίμα. Ο πρόεδρος του Ηρακλή διαβεβαίωσε πως ο ίδιος θα αποτρέψει φραστικά ή άλλα επεισόδια με τη βοήθεια και της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ εκ των προτέρων Ρόδος και Ηρακλής ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συμβολή της στη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Την Κυριακή οι ομάδες δίνουν έναν ακόμη αγώνα. Τους φιλάθλους ενώνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και οι ομάδες μας θα προσπαθήσουν να προσφέρουν θερμά και αθλητική διάθεση. Γι’ αυτό καλούμε όλους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου