Τοπικές Ειδήσεις

Σε Αρχάγγελο και Αφάντου ο Στράτος Καρίκης

Κοντά στους πολίτες των δημοτικών ενοτήτων Αρχαγγέλου και Αφάντου, βρέθηκε χθες ο υπ.Δήμαρχος κ.Στράτος Καρίκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους και στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Ο Στράτος Καρίκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Ευρεία συζήτηση με τους πολίτες έγινε στον Αρχάγγελο , μια περιοχή που βρίσκεται σε απόλυτη εγκατάλειψη από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Ο Στράτος Καρίκης έθεσε ως ζητήματα άμεσης προτεραιότητας:

-Την ολοκλήρωση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

-Την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

-Την βελτίωση της διοικητικής εξυπηρέτησης του πολίτη, με τη δημιουργία διοικητικού κέντρου και υποδομών ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι στον τόπο που μένουν.

Ο Στράτος Καρίκης, που έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες των δύο δημοτικών ενοτήτων, τόνισε :

‘’Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ έρχεται για να δώσει ελπίδα και προοπτική στις ξεχασμένες δημοτικές ενότητες και στα χωριά. Ερχόμαστε για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, έχουμε πρόγραμμα αλλά και σχέδιο. Είναι στο χέρι όλων μας, να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο.’’

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου