Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Με την ίδια πετυχημένη συνταγή στο τεχνικό επιτελείο

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος είχε ανακοινώσει προ ημερών την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στην νεοσύστατη Football League.
Οι «τοξοβόλοι» συμφώνησαν και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο που πλαισίωσε τον νεαρό προπονητή στην περασμένη σεζόν, οδηγώντας τον σύλλογο στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου από τον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Ομάδα που κερδίσει δεν αλλάζει γι’ αυτό και ο Σάκης Παπαβασιλείου θα έχει στο πλευρό του, τον Αγαπητό Αμπελά (βοηθό προπονητή), τον Δημήτρη Γκάιδα (υπεύθυνο φυσικής κατάστασης) τον Νεκτάριο Κουλούμπρη (προπονητή τερματοφυλάκων) και τον Βασίλη Χατζή (υπεύθυνο πρόληψης και αποκατάστασης).
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος μετά και την οριστικοποίηση των συμφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου ανακοινώνει την πλήρη σύνθεσή του:
Προπονητής: Σάκης Παπαβασιλείου
Βοηθός προπονητή: Αγαπητός Αμπελάς
Προπονητής Φυσικής Κατάστασης: Δημήτρης Γκάιδας
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Νεκτάριος Κουλούμπρης
Προπονητής Πρόληψης και Αποκατάστασης: Βασίλης Χατζής
Τους ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες».
«Κλεισμένοι» Μαραγκουδάκης και Σερτζίνιο


Από εκεί και πέρα, μπορεί ο ΓΑΣ Ιάλυσος να έχει ανακοινώσει επίσημα μόνο ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, ωστόσο, οι άνθρωποί του ασχολούνται εντατικά και κάτω από άκρα μυστικότητα και με τις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Εκτός από τον Αλέξανδρο Νατσιόπουλο, οι «τοξοβόλοι» έκλεισαν ακόμα δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι γνωστοί στους φιλάθλους του νησιού μας.
Ο λόγος για τον επιθετικό Μάρκο Μαραγκουδάκη και τον μεσοεπιθετικό Σερτζίνιο Ριμπέιρο.
Ο πρώτος στα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Α.Σ. Ρόδος.
Ο δεύτερος στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018 φόρεσε τις φανέλες του Α.Σ. Ρόδος και του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Σίγουρα πρόκειται για δύο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.
Μαραγκουδάκης και Σερτζίνιο τα έχουν βρει σε όλα με την διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος και μόλις ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, οι «τοξοβόλοι» θα διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα ανακοινώσουν επίσημα την απόκτησή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου