Αθλητικά

Διαγόρας: Πανέτοιμος για πρόκριση

Την Τετάρτη στις 16:00 ο Διαγόρας ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2019-2020, καθώς θα φιλοξενηθεί από την Βέροια για την 3η φάση της διοργάνωσης.
Ο «γηραιός» που ξεκίνησε νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις του στην σεζόν, κατακτώντας το Super Cup της Δωδεκανήσου σε βάρος του Α.Σ. Ρόδος με σκορ 2-0, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών, κατακτώντας την νίκη- πρόκριση που θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση του θεσμού.
Φυσικά, όλοι στον Διαγόρα γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, ωστόσο, είναι αισιόδοξοι ότι θα… πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Η προετοιμασία του «γηραιού» επί ροδιακού εδάφους ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Η αποστολή του Διαγόρα θα αναχωρήσει για την Βέροια σήμερα πρωί, αεροπορικώς μέσω Αθηνών.
Οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν ζητήσει γήπεδο στην Βέροια, προκειμένου να προπονηθούν σήμερα το απόγευμα, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης.
Δύο ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων
Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι ότι ο Γιάννης Μπουρλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, συμμετέχει στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεσή του για το παιχνίδι της Τετάρτης.
Όμως δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.
Ο λόγος για τον ακραίο μεσοεπιθετικό Φώτη Γεωργίου που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, έπειτα από τον τραυματισμό του, ωστόσο είναι ανέτοιμος και θα προφυλαχθεί, έτσι ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Football League και τον κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν που είναι τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο Σούλης Παπαδόπουλος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου