Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Δοκιμάζει Φιορίλο Τζελάι

Στις προπονήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος συμμετέχει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο νεαρός μέσος Φιορίλο Τζελάι που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίβο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται από τον προπονητή των «τοξοβόλων» Νίκο Καραμπετάκη και μέχρι στιγμής έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο Φιορίλο Τζελάι θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον ΓΑΣ Ιάλυσος προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τις ικανότητές του, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι οι πιθανότητες να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενόψει της συνέχειας της Football League, είναι πολλές.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος, σε συνεργασία με τον Νίκο Καραμπετάκη, εξετάζουν την αγορά αναζητώντας έναν επιθετικό, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει μία επιπλέον λύση στην διάθεσή του, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.
Στα αγωνιστικά
Την προετοιμασία τους για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League, συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των «τοξοβόλων» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Ο Νίκος Καραμπετάκης ενόψει Νίκης Βόλου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχάλη Φράγκου και Άλμπερτ Ρούσσου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου