Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ν. Δωδεκανήσου για την 45η Επέτειο του Πολυτεχνείου

Το Πολυτεχνείο είναι για όλους μας σημείο αναφοράς, ζει και εμπνέει τους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή.

Αποτέλεσε το κορυφαίο αντιστασιακό γεγονός που άνοιξε το δρόμο για την πτώση της δικτατορίας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας τον Ιούλιο του 1974.

Είναι μία επέτειος που επιβάλλει πέρα από τις τιμές στους αγωνιστές της εξέγερσης, να θυμόμαστε πως η Δημοκρατία δεν ήταν και δεν είναι δεδομένη.

Ο αγώνας είναι πάντα επίκαιρος, γιατί σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε νέες και επικίνδυνες προκλήσεις για τους Δημοκρατικούς θεσμούς.

Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην ακροδεξιά, τον λαϊκισμό και τον εθνικισμό και να υπερασπίσουμε την Δημοκρατία και τους Δημοκρατικούς θεσμούς.

 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ν.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου