Τοπικές Ειδήσεις

Aντώνης Καμπουράκης: «Η Ρόδος πάνω απ’ όλα»

Με προεκλογικό  άρωμα, η ομιλία του κ. Αντώνη Καμπουράκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, για την ανάληψη καθηκόντων επίτιμης  προξένου Πολωνίας κ. Κατερίνας Ασπράκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και πρόξενος του Βελγίου στη Ρόδο Αντώνης Καμπουράκης, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, έπλεξε το εγκώμιο της κ. Ασπράκη,  τονίζοντας πως εκπροσωπεί τη νέα γενιά με καλές σπουδές γεμάτη ορμή και ενθουσιασμό που δοκιμάστηκαν ήδη στον επαγγελματικό στίβο, και έδειξαν την αξία τους.

Ο κ. Καμπουράκης άδραξε την ευκαιρία στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που έγινε και η εκδήλωση να δώσει ένα πρώτο στίγμα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Η αγάπη για τη Ρόδο μας , είναι που μας ενώνει όλους. Γιατί όλοι είμαστε στην ίδια γραμμή: Η Ρόδος πάνω απ’όλα! Όλοι μαζί , νέοι και μεγαλύτεροι , με πάθος , αλλά και εμπειρία, μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον, που πραγματικά μας αξίζει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου